Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, scandal la partaj: "Toate bunurile sunt ale copiilor"

/ / Modificat: 2023-11-06
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, scandal la partaj:

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt din nou la cutite. Cei doi continua sa se certe in instanta, iar sunt in razboi pe bunurile pe care trebuie sa le imparta la partaj. 

Divortul intre cei doi nu s-a pronuntat insa, iar Anamaria Prodan ii aduce din nou acuzatii grave fostului sau sot. 

Se pare ca Laurentiu Reghecampf ar fi vandut o masina de lux, un Rolls Royce, pe care acesta l-ar fi primit cadou de la Ionela Prodan. Anamaria Prodan spune ca nu va accepta ca fostul sau sot sa instraineze bunurile obtinute in timpul casniciei. Masina despre care vorbeste impresara ar valora nu mai putin de 250.000 de euro. 

„Reghe a lasat Rolls-ul la amanet o perioada. Acum a vandut-o, masina fiind cumparata in timpul casniciei. Bun comun. Rolls-ul este luat cadou de Anamaria Prodan si Ionela Prodan, din America.

Acesta nu este primul bun vandut, prima masina vanduta fiind Bentley Continental. Anamaria a gasit banii in extrasele de cont, care au intrat si au iesit instant, fiind trimisi in conturile amantei.

Ana a salvat Ferarri si Mercedesul din  toate masinile familiei!”, au dezvaluit surse din anturajul fostului cuplu, pentru Click!

„Totul trebuie sa ramana neatins pana la partaj”

Avocatii Anamariei Prodan spun ca gestul facut de antrenor este unul ilegal si ca bunurile trebuie sa ramana neatinse pana la pronuntarea partajului. 

„Totul s-a cumparat in timpul casatoriei. Totul trebuie sa ramana neatins pana la partaj, deoarece trebuie impartite jumatate-jumatate. 

Absolut tot ce a realizat cuplul trebuie pastrat intact pana la definitivarea partajului. La masa partajabila trebuie aduse toate bunurile castigate in timpul casatoriei“, au declarat avocatii, pentru Click!

Anamaria Prodan spune ca fostul sau sot a inceput sa vanda din bunuri pentru a-si plati datoriile. Impresara a marturisit ca va lupta pentru averea ei si nu va accepta ca Laurentiu Reghecampf sa se foloseasca de bunuri in scopuri personale cu noua familie. 

„Habar nu am ce a mai vandut. Imi doresc din suflet sa nu faca asa ceva, caci totul este luat in timpul casniciei si toate-s ale copiilor …. Ne rugam sa-i fie bine.

In toti acesti ani, am muncit pe branci ca sa construim acest imperiu, sa avem atatea masini, case, bunuri. .. toate pentru copii! Acolo este si munca mea … chiar si a copiilor care l-au sustinut neconditionat pe Reghe. 

E usor sa vinzi pe nimic ca sa acoperi datorii facute fara cap… Repet, ma rog, sa nu ajunga rau, caci este tatal copilului meu“, a spus impresara, pentru Click!

Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laurentiu reghecampf Scandal Anamaria Prodan Anamaria Prodan Reghecampf Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre