Anamaria Prodan nu vrea custodia exclusiva a fiului ei: "Eu il rog pe Reghecampf de 9 luni sa vina sa-si vada copilul"

/ / Modificat: 2022-02-09
Anamaria Prodan nu vrea custodia exclusiva a fiului ei:

 

Anamaria Prodan a dezmintit faptul ca a cerut in instanta custodia exclusiva a fiului ei Bebeto, pe care il are impreuna cu Laurentiu Reghecampf. Pe 7 februarie, cei doi ar fi avut prima infatisare la procesul de divort, insa niciunul dintre ei nu s-a prezentat la tribunal. 

Procesul a fost astfel amanat pe ultima suta de metri. Anamaria Prodan a declarat ca nu a cerut niciodata ca Laurentiu Reghecampf sa fie decazut din drepturile parintesti, mai mult ea spune ca se roaga de mai multe luni ca acesta sa vina sa isi vada copilul, caruia ii este foarte dor de tatal sau. 

„Nu există așa ceva. Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă.

Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui, căci, și în șanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fără valoare. Reflecția lui interioară este exact suma acțiunilor pe care le-a făcut!', a transmis Anamaria Prodan, pentru Click!.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Reghecampf Anamaria Prodan Anamaria Prodan Reghecampf Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre