Amalia Enache, experienta inedita alaturi de fiica ei: "Am vrut sa vedem ce simt pasarile. Alma a fost fascinata, innebunita"

/ / Modificat: 2024-04-09
Amalia Enache, experienta inedita alaturi de fiica ei:

 

Amalia Enache este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Romania. Mamica a unei fetite in varsta de 7 ani, vedeta o implica pe micuta sa in tot felul de campanii la care ea participa. 

Recent, cele doua au trait o experienta inedita impreuna, pe care cu siguranta nu o vor uita. Cele doua au zburat cu balonul, iar experienta a fost una in premiera pentru Alma si i-a placut la nebunie. 

„Pentru Alma a fost pentru prima data si a fost absolut fascinata, innebunita si incantata! Sa fii intr-o nacela, in care zbori, am vorbit despre asta, a fost senzatia pe care o au pasarile. Am vrut sa vedem ce simt pasarile cand zboara, pentru ca in avion ai motoare, ai altceva, aici doar aerul cald te duce fix in directia vantului si a fost foarte-foarte frumos. Am vazut mult verde, graul inverzit, a fost splendid! Acolo unde am aterizat, pe un camp, s-au adunat toti copilasii din sat, cu bicicletele in jurul balonului”, ne-a povestit vedeta, pentru Click!

„Imi place ca am aterizat in Valea Dragului. Ca la orice zbor, aterizarea e importanta totusi!", a notat Amalia Enache, dupa frumoasa experienta pe care a avut-o alaturi de fiica ei.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Amalia enache

Articole recomandate

Citeste si despre