Cate kilograme are Amalia Enache dupa operatia de colecist: "Am greutatea din liceu"

/ / Modificat: 2023-03-31
Cate kilograme are Amalia Enache dupa operatia de colecist:

Amalia Enache a trecut recent prin momente grele. Prezentatoarea TV a suferit o interventie chirurgicala complicata, dupa ce luni la rand s-a confruntat cu dureri puternice. 

Luna trecuta, Amalia Enache a ajuns de urgenta la spital, unde a fost operata de colecist. Acum, vedeta spune ca se simte bine, iar operația suferită și crizele de colecist au contribuit la pierderea unor kilograme. Mai exact, prezentatoarea știrilor de la Pro TV a ajuns să cântărească 53 de kilograme. 

„Da, m-a ajutat și intervenția chirurgicală în sensul ăsta. Să slăbești nu e niciodată de prisos. La haine sunt XS și pe cântar am 53 kg la 1,70 m. Nu știu dacă de manechin, dar sigur greutatea din liceu, ceea ce e grozav că, la un moment dat, nu mai speri să ajungi la greutatea din liceu.

Nu aș mai vrea să mai slăbesc, pentru că vreau să-mi păstrez fața în bună formă, doar că după operația de colecist studiile arată că ori bei ceai, ori mănânci orice, tot mai slăbești 5-6 kilograme. E o adaptare a organismului, important este ce o să fac mai departe.

Eu nu aș vrea să slăbesc mai mult de atât, dar, momentan, nu mi se pare că e ceva ce pot să controlez”, a declarat Amalia Enache pentru Impact.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Femei celebre Amalia enache

Articole recomandate

Citeste si despre