Alina Sorescu a rabufnit dupa ce Alexandru Ciucu a declarat ca si-a vazut fetitele doar prin gardul scolii: "Nu este adevarat"

/ / Modificat: 2024-03-16
Alina Sorescu a rabufnit dupa ce Alexandru Ciucu a declarat ca si-a vazut fetitele doar prin gardul scolii:

 

Alina Sorescu a rabufnit dupa ultimele declaratii facut de fostul sau sot, Alexandru Ciucu. Creatorul de moda a marturisit in urma cu cateva zile ca a trecut printr-o perioada foarte grea, la scurt timp dupa despartirea de solista. Acesta a dezvaluit ca a trebuit sa isi vada cele doua fetite prin gardul scolii, dupa ce a primit un e-mail scurt in care i se spunea ca cele doua micute nu vor mai locui in aceeasi casa cu el. 

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au depus actele de divort la inceputul anului 2022. Cei doi nu au finalizat nici pana acum procesul caci se lupta in instanta pentru programul si domiciliul celor doua fetite pe care le au impreuna. Cei doi nu au dorit sa dea detalii despre motivele care au dus la separarea lor, ambii concentrandu-se in ultima perioada pe cariera lor. 

Prezenta in cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu, Alina Sorescu a avut o prima reactie in ceea ce priveste dezvaluirile facut de fostul sau sot. Artista a marturisit ca problemele in casnicia lor au aparut in urma cu mai multi ani. 

„In primul si in primul rand, eu nu am depus acest dosar, aceasta actiune de divort peste noapte, din senin. Problemele intre noi, din pacate, erau de mai multi ani. Pana si voi, cei din presa, ati semnalat neregulile din casnicia noastra de-a lungul mai multor ani. In al doilea rand, as vrea sa punctez si ca nu este adevarat ca fetitele nu si-au vazut tatal timp de doua luni, as avea multe de zis, dar nu…”, a spus cantareata, in cadrul emisiunii „Agentul VIP”, conform Click.

„Nu este adevarat. Toate aceste declaratii mi se par o coincidenta mult prea mare ca au aparut acum, cand eu am lansat acest cantec. Mi se pare iarasi o coincidenta foarte mare ca vin inainte de reluarea procesului pe care il avem pe rol si care se va relua peste o luna”, a mai spus Alina Sorescu.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alina Sorescu Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre