Alina Puscas, prima declaratie despre cea de-a treia sarcina si sexul bebelusului

/ / Modificat: 2019-02-15
Alina Puscas, prima declaratie despre cea de-a treia sarcina si sexul bebelusului

Alina Puscas este in culmea fericirii de cand a aflat ca va fi mamica pentru a treia oara, desi a fost foarte surprinsa cand a aflat. Vedeta se afla in cea de-a 15-a saptamana de sarcina.

"Am fost surprinsi, pentru ca foloseam contraceptive si, totusi, s-a intamplat sa raman insarcinata. Noi aveam de gand sa renuntam la pastile prin martie sau aprilie, dar iata ca Providenta a dorit altceva si a grabit cu cateva luni de zile minunea", a povestit prezentatoarea, potrivit spynews.

Alina Puscas a marturisit ca, fata de celelalte doua sarcini, aceasta a fost mult mai dificila in primele luni si s-a simtit foarte rau.

"E o sarcina care nu seamana absolut deloc cu celelalte doua. Din a doua luna mi-a fost exagerat de rau si nu stiam ce se intampla cu mine, pentru ca pana in cea de-a opta saptamana de sarcina nu mi-a iesit niciun test pozitiv lucru care, la acel moment, ma ducea cu gandul la vreo problema medicala grava caci, cum spuneam, nu aveam niciun motiv sa cred ca sunt insarcinata. Asadar, mi-a fost foarte rau si chiar si in prezent imi este zilnic rau, dar parca de la o saptamana la alta tot mai putin. Starile de somnolenta sunt la ordinea zilei, o foame de lup de necontrolat, dureri musculare abdominale. Partea buna este ca toate testele au iesit perfecte, asa ca nu am motive de ingrijorare de vreun fel," a spus Alina.

Isi doresc un baietel

Alina Puscas si sotul sau Mihai Stoenescu sunt foarte nerabdatori sa afle sexul celui de-al treilea copil.

"Dorinta este de a avea un baietel si, sincer, nu am simtit in vreun fel ceva legat de sexul copilului. Lumea din jur ar spune ca sarcinile “mofturoase” ar prevesti o fetita. Ramane de vazut," a mai spus vedeta.

Alina Puscas mai are un baietel, Alexandru (4 ani), si o fetita, Melissa (3 ani).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alina puscas Alina puscas copii Alina puscas sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre