Ce metoda de parenting aplica Alina Puscas pentru copiii ei: "Parintele ii face cuminti"

/ / Modificat: 2024-03-02
Ce metoda de parenting aplica Alina Puscas pentru copiii ei:

 

Alina Puscas si sotul ei se bucura din plin de viata de familie. Atunci cand nu este la filmari, vedeta Antenei 1 petrece timpul alaturi de cei trei copii ai sai, care o tin ocupata non-stop. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” spune ca, atunci cand ai copii mici, trebuie sa existe o anumita disciplina, pentru ca micutii sa creasca avand o anumita directie. Vedeta de la Antena 1 a acordat recent un interviu pentru EGO.ro, in care a vorbit despre cat de important este sa le imprimam copiilor o anumita directie.

"Am copii cuminti, dar sa stii ca parintele ii face cuminti. Daca nu e sa fie pusi la punct cand trebuie si eu sunt pentru, eu nu sunt pentru varianta sa lasam copiii sa faca ce vor. Copilul trebuie sa aiba o directie pentru ca ei s-au nascut fara directie. Trebuie sa le oferim noi. Mai tarziu oricum or gasi ei variante sa isi dea seama care e bine care e rau. Nu conteaza. La inceput trebuie sa le dam una", a spus vedeta, pentru sursa mentionata.

Copiii si job-ul o tin permanent ocupata pe Alina Puscas, dar si pe sotul ei, care este medic dentist. Din acest motiv, cei doi nu se gandesc sa participe la reality show-uri ale trustului, precum "Asia Express" sau "Power Couple". Prezentatoarea TV a spus, in cadrul aceluiasi interviu, ca ar fi imposibil sa gaseasca o varianta in care ea si partenerul sau sa plece de acasa pentru o luna de zile sau chiar mai mult, atat din cauza carierei barbatului, cat si pentru ca nu ar avea cu cine sa ii lase pe cei trei copii ai lor.

"Stiam de conceptul 'Power Couple'. Am fost invitata de la inceput de producatori impreuna cu Mihai. Le-am spus ca m-as fi dus cu mare drag, chiar daca nu stiam exact conceptul, dar mi s-a explicat. Dar Mihai fiind medic stomatolog si avand pacienti in tratamente ar fi fost aproape imposibil sa plece o luna de zile. Dincolo de faptul ca nu am fi stiut ce sa facem cu trei copii. Nu puteam sa-i lasam pe toti trei in grija unei doamne care are o varsta si atunci, din pacate, o sa fim doar spectatori", a mai spus vedeta, pentru sursa citata.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alina puscas copii Parenting modern

Articole recomandate

Citeste si despre