Alina Laufer, decizie radicala dupa ce a nascut gemeni: “Am intinerit 10 ani!”

/ / Modificat: 2021-12-02
Alina Laufer, decizie radicala dupa ce a nascut gemeni: “Am intinerit 10 ani!”

In urma cu aproximativ noua luni Alina Laufer, sotia lui Ilan Laufer, a nascut gemeni. La noua luni dupa nastere, Alina a luat o decizie radicala, care i-a schimbat viata total. In cadrul unui interviu, Alina Laufer a vorbit despre schimbarea facuta, declarandu-se foarte fericita ca a facut acest pas in viata.

Alina Laufer si familia acesteia au decis sa renunte la a mai locui in vila din Corbeanca si s-au mutat intr-un apartament la fel de spatios din Baneasa. Unul dintre motivele pentru care cuplul a luat aceasta decizie este din dorinta de a avea mai multe spatii unde sa-I poata plimba pe cei mici.

“Am scapat de scarile din Corbeanca, nimeni nu ma intelegea! Zici ca mi-am luat viata inapoi, zici ca am intinerit 10 ani! Nu am mai stat de ceva timp in Bucuresti. In 2016 m-am mutat din Corbeanca, in Baneasa, apoi am plecat in America. Acum, dupa 5 ani m-am mutat la loc in Baneasa si imi place maxim! Stam si ne uitam la trafic, vad podul din balcon, mi se pare atat de misto. Am adus si cainele aici. Copiilor le place, se acomodeaza. De aici facem 10 minute pana in Herastrau. De aceea ne-am si mutat, sa fim aproape de un parc, scoala Karinei e mai aproape, biroul lui Ilan, la fel. Dintr-o data si gemenii parca sunt mai cuminti, au facut 9 luni, au inceput sa stea in fund. Aseara i-am tinut prima data pe canapea, sprijiniti, in fundulet, si nu au mai urlat. Singura problema e ca aici nu imi incape caruciorul in lift, dar o sa gasesc solutii in acest sens”, a spus Alina Laufer pentru click.ro.

“Nu vom face botez”

Desi a nascut la jumatatea lunii februarie, Alina nu si-a botezat copiii. Nu este de mirare ca multa lume a inceput sa se intrebe cand va face botezul.

Se pare insa ca cei doi nu isi vor boteza copiii. La evrei nu exista acest obicei.

“Nu vom face botez, la evrei nu exista acest obicei. Va trebui sa facem circumcizia, insa Nathaniel a fost prea mic. Nu puteam face acum, in pandemie, petrecere. O sa facem insa un party cu prietenii si familia cand scapam de pandemie”, a declarat Alina la Exclusiv VIP.

Foto: playtech.ro

Articole recomandate

Citeste si despre