Alina Laufer are probleme cu gemenii dupa ce le-a schimbat cresa. Ce se intampla cu micutii

/ / Modificat: 2022-10-28
Alina Laufer are probleme cu gemenii dupa ce le-a schimbat cresa. Ce se intampla cu micutii

Alina si Ilan Laufer trec printr-o perioada dificila cu gemenii lor, dupa ce le-au schimbat cresa. De aproximativ o luna, Alina si sotul ei isi duc gemenii in varsta de un an si opt luni la o alta cresa, iar problemele nu se mai termina in familia lor. Totul a inceput odata cu schimbarea unitatii de invatamant.

Copiii s-au imbolnavit imediat ce au schimbat mediul si nici bine nu le-a trecut prima problema de sanatate, ca acum se confrunta cu altceva.

Alina Laufer simte din plin provocarile primului an in care copiii ei merg in colectivitate. Copiii mici obisnuiesc sa se imbolnaveasca des atunci cand incep sa mearga la cresa sau la gradinita, iar micutii Alinei si ai lui Ilan nu fac exceptie.

Gemenii celor doi nu au implinit inca doi ani, insa parintii lor i-au dus deja la cresa. De mai bine de o luna, Alina Laufer a schimbat cresa celor mici, iar de atunci problemele se tin lant in familia lor.

Copiii s-au imbolnavit la scurt timp dupa schimbarea mediului, dupa ce au contactat enterovirus. Au stat acasa si au facut tratament, insa nu s-au pus bine pe picioare, ca au racit. Mama lor a declarat recent ca a ajuns la capatul puterilor, cu atat mai mult cu cat trebuie sa ii vegheze pe cei mici, in fiecare seara.

„Nu stiu ce sa mai zic, suntem toata casa in alerta! Le-am schimbat gradinita copiilor de o luna-doua si de vreo luna de zile au tot avut ba enteroviroze, ba viroze respiratorii. Nu mai putem! Acum am luat-o si eu! O dam in familie de la unii la altii, asta e! Ai mei au nasul infundat tot timpul, asa e la gradinita. Parintii stiu cel mai bine asta! Mie mi-a fost ieri cel mai rau, dupa multa vreme, nici voce nu am avut! Am luat si eu de la ei!”, a povestit, pentru Click!, Alina Laufer.

Alina Laufer a mai povestit ca micutilor le place foarte mult la cresa si s-au adaptat bine. Mananca bine acolo si fac progrese considerabile. Au inceput sa vorbeasca, iar fetita, Davina, este foarte vocala, atat la gradinita, cat si acasa. Mama gemenilor a mai spus ca abia asteapta ca micutii sa implineasca doi ani, pentru ca isi doreste de mult timp sa plece doar ea cu sotul ei intr-o vacanta, sa se relaxeze. Pana acum, cei doi nu au plecat niciodata fara gemeni, insa dupa ce acestia vor mai creste putin, planuiesc o vacanta in doi.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gemeni ingrijire

Articole recomandate

Citeste si despre