Alina Ceusan, insarcinata cu al doilea copil! Influencerul urmeaza sa nasca in august

/ / Modificat: 2024-04-13
Alina Ceusan, insarcinata cu al doilea copil! Influencerul urmeaza sa nasca in august

Alina Ceusan este insarcinata a doua oara! Prezentatoarea emisiunii „Love Island” a anuntat astazi, prin intermediul unui clip emotionant postat pe Instagram, ca urmeaza sa devina din nou mama in luna august.

Alina si sotul ei, Raul Tisa, au un baietel de 4 ani, Rock, care acum va trebui sa isi insuseasca rolul de frate mai mare. De altfel, Ceusan a facut marele anunt sub forma unei scrisori emotionante, dedicate fiului ei:

„Dragul nostru Rock,

Avantajul de a creste alaturi de un frate sau o sora este ca devii tot mai bun la fractii… De asemenea, se spune ca indiferent de varsta, cand esti alaturi de ei, te intorci parca instant in copilarie.

Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ti-l putem da… si atat eu cat si Raul vorbim din experienta pentru ca fiecare dintre noi avem pe cine suna si la trei noaptea daca este cazul. Viata noastra se schimba din nou, in luna august, si speram ca schimbarea sa vina in forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil”, a scris Alina Ceusan pe Instagram, alaturi de clipul care a adus lacrimi in ochii urmaritorilor sai.

alina-ceusan-insarcinata-a-doua-oara

„Iata-ne din nou aici. Suntem fericiti ca putem sa impartasim, in sfarsit, cu voi aceasta veste. Familia noastra se va mari! Rock va deveni, in curand, fratior, asa ca am ales sa impartasim cateva momente care ne-au purtat prin tot felul de stari in ultimele luni.

Suntem extrem de fericiti si binecuvantati. Inimile noastre sunt pline de iubire. Si sunt mai mereu obosita, imi este greata, foame si plang”, a incheiat Alina, intr-o nota amuzanta.

Alina Ceusan isi dorea enorm sa devina mama pentru a doua oara

In urma cu un an, Alina Ceusan marturisea ca nu accepta ca fiul ei sa creasca de unul singur. Prezentatoarea tv spunea, la momentul respectiv, ca isi doreste foarte mult sa devina din nou mama si ca atat ea, cat si sotul ei, au crescut intr-o familia frumoasa, unita, avand cate un frate sau o sora.

„Da, ne gandim, noi v-am spus de foarte multe ori, in super multe interviuri ca ne dorim 2, chiar 3 cu siguranta si va anuntam cand va fi momentul. Am si eu o sora la randul meu, la fel asa si sotul meu, Raul, un frate si cred ca e foarte important sa cresti cu frati si surori, pentru ca sunt cumva ingerii tai pazitori in lume, singurii oameni pe care te poti baza intr-adevar la nevoie. Sora mea, cel putin, a demonstrat asta de-a lungul timpului. Pentru mine este foarte important ca Rock macar un frate sau o sora sa aiba. Dupa aia, mai departe, mai vedem”, a marturisit influencerita, pentru Antena Stars.

  • Surse: instagram.com, viva.ro, antenastars.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alina ceusan

Articole recomandate

Citeste si despre