Alimentele pe care Kate Middleton le-a interzis copiilor sai. Ce nu au voie sa manance micutii

/ / Modificat: 2023-08-04
Alimentele pe care Kate Middleton le-a interzis copiilor sai. Ce nu au voie sa manance micutii

Desi nu este recomandat ca micutii sa manance alimente procesate sau dulciuri, adevarul este ca majoritatea le incearca din cand in cand si le apreciaza. Cu toate acestea, copiii lui Kate Middleton si ai printului William au o serie de alimente "interzise".

Desi ar putea avea tot ce isi doresc, adevarul este ca copiii lui Kate Middleton si ai Printului William trebuie sa urmeze o dieta stricta pentru a avea grija de sanatatea lor. 

In calitate de mostenitori ai coroanei, printii George (7 ani), Louis (2 ani) si printesa Charlotte (5 ani) au diverse restrictii alimentare. Iata lista cu alimentele de care nu au voie sa se atinga:

Cereale sau bauturi zaharoase

Copii Ducelui si Ducesei de Cambridge nu au voie sa manance cereale si bauturi zaharoase, care sunt cauze majore ale unor boli precum diabetul. Aceste alimente pot provoca, de asemenea, supraponderabilitate, obezitate, boli de ficat si carii dentare.

Mai mult, printul William a glumit recent pe seama efectelor pe care le are zaharul asupra copiilor. "Cand copiii mananca multe dulciuri (mai ales prajituri), zaharul isi face efectul si dupa aceea e haos si in casa. Sunt greu de controlat", a spus el razand.

Usturoi

Un condiment indispensabil pentru multi, usturoiul este de fapt interzis din cauza mirosului si a gustului sau. 

Fructe de mare

Alte alimente pe care George, Louis si Charlotte nu le consuma sunt fructele de mare, deoarece este mai probabil sa faca o infectie la stomac sau o intoxicatie alimentara din cauza acestora.

Desi William si-a marturisit dragostea pentru sushi, el stie ca acasa Kate nu permite fructele de mare din cauza celor mici.

Carne semipreparata

Carnea semicruda sau insuficient gatita nu este, de asemenea, potrivita pentru copiii mici. Acestia mananca doar carne bine gatita. Aceste alimente trebuie sa fie insotite de legume fierte la aburi.

Carnati

George, Louis si Charlotte nu pot manca carnati si alimente ultraprocesate din cauza riscului ridicat de toxiinfectie alimentara. In plus, ei sunt expusi riscului de boli precum toxoplasmoza, trichineloza, salmonela, listeria si E. coli.

Paste procesate

In timp ce multi in lume iubesc acest fel de mancare, Ducele si Ducesa de Cambridge prefera ca copiii lor sa nu le manance din cauza continutului ridicat de carbohidrati.

Aparent, acestia o mananca foarte rar, iar daca o fac, Kate insasi este cea care prepara pastele, si fara aditivi. Surse apropiate familiei spun ca pastele sunt unul dintre preparatele preferate ale Printesei Charlotte.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton copii William si kate Kate middleton

Articole recomandate

Citeste si despre