Alexia si Aris, amintiri din copilarie: "Il chinuiam foarte tare, il bateam foarte rau. A fost o perioada in care ne-am indepartat"

/ / Modificat: 2023-11-02
Alexia si Aris, amintiri din copilarie:

Alexia si Aris Eram, cei doi copii ai Andreei Esca, au participat impreuna la America Express sezonul 6. Decizia lor a luat prin surprindere pe toata lumea. Cu toate acestea, se pare ca nu au putut refuza o astfel de propunere, mai ales pentru onorariul urias pe care l-ar fi incasat. 

Conform zvonurilor, Alexia si Aris au primit cate 2.500 de euro fiecare pentru un episod. Cei doi au reusit sa reziste doua luni in competitie, asa ca ar fi plecat acasa cu nu mai putin de 50.000 de euro fiecare. 

Cum se intelegeau Alexia si Aris in copilarie 

Invitati in podcastul Giuliei Anghelescu, Aris si Alexia au povestit despre copilaria lor, dar despre cum s-a schimbat relatie lor dupa participarea la America Express. Alexia a marturisit ca a fost foarte fericita cand a venit pe lume Aris. Era mai mereu lipita de el. Au fost crescuti de bunica lor, pentru ca parintii erau mai mereu plecati. 

„Nu imi amintesc cum a fost cand s-a nascut fratele meu, pentru ca aveam trei ani si eram prea mica, dar din ce mi s-a spus, am fost foarte fericita. Am si prima poza, cred ca invitatia de la botezul lui Aris este cu mine cand il tineam in brate. Deci, eu cand eram mica, eram fix ca acum, adica sunt foarte foarte, foarte lipicioasa si efectiv in toate pozele cu Eris eram lipita de el. Am fost foarte fericita, dar eu de la 8 luni pana la 3 ani am locuit alaturi de bunica mea, nu am locuit acasa. Dupa ce s-a nascut Aris, bunica s-a mutat la noi acasa si am stat toti. Bunica statea mai mult la noi, pentru ca parintii aveau treaba toata ziua. Ea avea grija de noi, ne ducea la activitati, ne facea mancare. Eu l-am chinuit pe fratele meu, dar asta era relatia a spus Alexia Eram. 

Cu toate acestea, intre cei doi au existat si conflicte, asa cum se intampla in majoritatea relatiilor dintre frati. Asa ca bataile nu au lipsit nici ele. 

„Ne bateam cand eram mici, dar cred ca majoritatea relatiilor de frati este asa, dar cand cineva din exterior se ataca la fratele sau sora ta, esti acolo sa il aperi. Nu cred ca exista frati care sunt super zen si nu se cearta niciodata. Relatia devine mult mai frumoasa atunci cand cresti si iti dai seama ca este singura persoana pe care te poti baza si cu ea poti sa stai mult mai mult decat cu ceilalti.”, a completat Aris Eram, fratele Alexiei. 

Despre relatia lor dupa America Express, Alexia a marturisit ca acum sunt mai apropiati, iar competitia de la Antena 1 i-a unit mai mult, mai ales ca au avut o perioada in care se cam indepartasera. 

„Dupa America Express ne-am unit foarte mult. Cand eram mici, il chinuiam foarte tare pe Aris, il bateam foarte rau. Dupa, a fost o perioada in care ne-am indepartat, fiecare era pe treaba lui, cu prietenii lui, iesea singur. Dupa, ne-am mutat fiecare in alta tara, la facultate. Noi am fost in aceeasi scoala generala si ne mai vedeam, cateodata. Aris era mai chill, eu eram tot timpul la timp, el mai intarzia la ore, nu era foarte stresat. Scoala era foarte stricta si daca intarziai doua minute, imediat trimiteau mail la parinti si imediat sarea mama pe mine.”, a spus fiica Andreei Esca. 

De ce au ales sa studieze in strainatate 

Alexia si Aris au marturisit ca parintii i-au incurajat sa studieze in strainatate si au explicat de ce au ales facultati in afara Romaniei. 

„Parintii ne-au impins sa plecam in alta tara. Nu cred ca se gandeau ca ramanem aici.”, a completat fratele Alexiei. 

”Mie mi se pare ca nu e greu de ales. Europa, pentru ca in alte tari eram prea departe de familie. Parintii ne-au impins sa plecam in alta tara. Nu cred ca se gandeau ca ramanem aici (…) Oricum, daca ai aceasta oportunitate sa mergi in alta tara mi se pare super, pentru ca e bine sa iesi din zona asta de confort, sa descoperi alta cultura”, a spus Aris.

”Am ales Londra pentru ca era o facultate foarte buna de moda acolo. La mine nu erau inca obisnuiti (n.r. parintii, cu ideea ca pleaca din tara) si cred ca le-a fost putin mai greu, pentru ca eram primul copil care pleca de acasa. Daca faceam Medicina sau Politehnica, facultatile bune de aici, nu aveau nicio problema sa ramanem in tara. Dar eu voiam sa fac moda si e doar UNARTE, care e mai mult pe practica si eu voiam sa fac un fel de management in moda. Si Aris la fel, de business, si e doar ASE-ul”, a spus Alexia.

Chiar daca majoritatea copiilor care pleaca la studii in strainatate aleg sa nu se mai intoarca in Romania, Alexia s-a intors in tara si vrea sa isi construiasca aici o cariera. Aris isi doreste si el sa revina in tara dupa finalizarea studiilor, chiar daca initial visa sa ramana in strainatate. 

  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Amintiri copii

Articole recomandate

Citeste si despre