Alexia Eram, dezvaluiri surprinzatoare despre tatal ei: "S-a nascut in Michigan, Detroit, a stat 10 ani acolo"

/ / Modificat: 2023-12-11
Alexia Eram, dezvaluiri surprinzatoare despre tatal ei:

Alexia Eram si-a dorit mereu sa fie in lumina reflectoarelor, spre deosebire de fratele sau Aris, care a preferat sa aiba o viata mult mai discreta. Invitata recent in cadrul podcastului moderat de Andrei Niculae, Alexia a facut dezvaluiri despre tatal sau, Alexandre Eram. 

Ce meserie are sotul Andreei Esca 

Alexandre Eram are 53 de ani si activeaza in domeniul afacerilor. El detine un complex turistic la Porumbacu de Sus si un brand de produse cosmetice. Este casatorit cu Andreea Esca din anul 2000 si, spre deosebire de sotia lui, Alexandre Eram a preferat o viata discreta. Rareori apare la evenimentele publice sau pe micul ecran. 

Despre tatal sau, Alexia are numai cuvinte de lauda si a facut recent dezvaluiri mai putin stiute despre acesta. 

„Mama e romanca, dar stiu ca are stramosi din Grecia si Italia. Nu stiu de unde vine numele Esca, dar nu l-am intalnit foarte des. Mai stiu doar o familie Esca de pe langa noi in Sibiu. Nu cred ca suntem rude. Tata s-a nascut in Michigan, Detroit, a stat 10 ani acolo. Bunicul meu, tatal lui, este armean si bunica mea este frantuzoaica. Eu sunt un sfert armeanca, un sfert frantuzoaica si jumatate romanca”, a declarat Alexia Eram.

Alexia nu vrea sa preia afacerile tatalui sau 

Alexia a marturisit ca si-a dorit mereu o cariera in lumina reflectoarelor. Ea nu doreste sa preia afacerile familiei, ci vrea sa fie influencer si creator de continut pe retelele de socializare. 

„Mie imi place sa fiu in lumina reflectoarelor, de ce sa va mint. Mi-ar placea mai mult sa merg spre directia mamei mele, cu o emisiune ceva, decat pe cea a tatalui, cu businessuri. Poate Aris, ca el e mai mult pe business”, declara Alexia Eram anul trecut, pentru Impact.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre