Alexandru Ciucu, din nou impreuna cu fiicele sale, dupa ce instanta i-a suspendat programul de vizite

/ / Modificat: 2023-08-31
Alexandru Ciucu, din nou impreuna cu fiicele sale, dupa ce instanta i-a suspendat programul de vizite

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au divortat dupa o iubire de 12 ani, din care au rezultat doua fetite. In timp ce cei doi se "lupta" in instanta, fiicelor lor le-a fost stabilit un program de vizite care le-a afectat puternic. Initial judecatorii au decis ca ele sa petreaca o saptamana, pe rand, cu fiecare parinte, hotarare suspendata ulterior. Chiar daca Alina Sorescu a spus ca mutarile repetate de la un parinte la altul le debusoleaza pe cele mici, Carolina si Raisa par desul de fericite si alaturi de tatal lor.

Alexandru Ciucu a putut petrece timp alaturi de fetele sale de ziua sa onomastica, pe 30 august. A profitat de moment pentru a face multe poze cu ele, iar una a fost impartasita si fanilor, pe retelele de socializare.

"De ziua mea am tot ce imi doresc. La multi ani sarbatoritilor de Sf. Alexandru!", a scris Alexandru Ciucu alaturi de fotografia in care apare cu Elena Carolina si cu Raisa, care zambesc fericite.

La jumatate lunii august, Alina Sorescu anunta ca un complet de la Curtea de Apel Bucuresti "a readus echilibrul emotional al fetitelor" sale suspendand programul de vizita stabilit in martie de Judecatoria Buftea, la cererea lui Alexandru Ciucu. Curtea a suspendat programul de vizita din hotararea judecatoreasca pronuntata in martie de Judecatoria Buftea, prin care o tanara judecatoare a decis pentru fetite un program de vizita de o saptamana la tata si o saptamana la mama, asa cum a cerut tatal.

"Prima hotarare a stabilit domiciliul fetitelor la mama si exercitarea in comun a autoritatii parintesti (custodie comuna). (...) Programul de vizita nu era benefic pentru fetite. A fost o perioada grea, eu ca mama am vazut suferinta in toate formele ei, insa cel mai dificil a fost sa demonstrez adevarul in fata instantei de judecata. Acum a fost o etapa importanta, insa apelul la procesul de divort va incepe abia in primavara anului viitor, mai dureaza pana cand eu si fetitele vom trai in liniste si normalitate. Chiar daca parintii se despart si nu mai formeaza un cuplu, copiii au intotdeauna nevoie de mama si de tata, pentru a creste frumosi, echilibrati si fericiti, dar cel mai mult au nevoie de afectiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea inseamna IUBIRE", spunea atunci Alina Sorescu.

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre