Alex Dima de la Pro TV a devenit tatic. Partenera lui a nascut un baietel

/ / Modificat: 2022-06-17
Alex Dima de la Pro TV a devenit tatic. Partenera lui a nascut un baietel

Alex Dima este cunoscut publicului larg datorita reportajelor pe care le face in cadrul emisiunii „Romania, te iubesc”. Jurnalistul prefera sa isi tina viata personala departe de ochii curiosilor, asa se face ca a devenit tatic in secret si a anuntat abia in momentul in care mama si bebelusul au fost externati din maternitate. Proaspatul tatic a publicat pe contul de Facebook o fotografie in care apare cu bebelusul in scoica auto, insotita de un mesaj foarte emotionant.

Alex Dima nu isi mai incape in piele de bucurie, dupa ce partenera lui l-a facut tata de baiat. Femeia cu care are o relatie de cativa ani a adus pe lume un baietel in urma cu cateva zile, iar jurnalistul a relatat cum se simte in postura de proaspat tatic, pe pagina lui de Facebook:

„O minune de copil a venit pe lume! Sunt si tata de baiat! Familia noastra traieste valuri de sentimente, am ras, am plans, radem, ne bucuram din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zambeste si gungureste. Daca va aruncati o privire spre cer, prin al 9 lea o sa ne zariti si pe noi cum il adulmecam pe micul prunc pe toate partile.

Ne-a aratat si ca poate sa tipe din toti rarunchii. Urmeaza acum noptile nedormite (sper sa demonteze acest mit), scutece, muzica din jucarii si toata aventura. Astept cu nerabdare!”

Fericirea a venit dupa ani de suferinta

Jurnalistul de la „Romania, te iubesc” mai are o fetita din prima casatorie, pe care a crescut-o singur, dupa ce sotia lui a decedat. Fiica sa avea doar un an atunci cand mama ei a fost diagnosticata cu cancer, iar la ceva timp dupa a pierdut lupta cu boala. Ramas vaduv cand era foarte tanar, Alex Dima a crescut-o singur pe fiica lui. Recent, jurnalistul si-a gasit din nou fericirea, alaturi de femeia care in urma cu putin timp l-a facut tatic.

Alex Dima a povestit, intr-un interviu acordat anul trecut, ca si-a cunoscut actuala iubita in aeroport, total intamplator. Au facut cateva schimburi de priviri, insa nimic mai mult. Cateva luni mai tarziu, a mers la banca si acolo a intalnit-o din nou. Atunci au stiut amandoi ca este chimie si au inceput o relatie, iar de curand au devenit parinti. Acum familia este completa, iar Alex Dima este tata de fata si de baiat.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere baieti

Articole recomandate

Citeste si despre