Dupa ce a nascut 10 baieti, in sfarsit, are si fetita mult dorita

/ / Modificat: 2019-09-16
Dupa ce a nascut 10 baieti, in sfarsit, are si fetita mult dorita

Exista persoane care, atunci cand isi pun ceva in cap, nu exista nimeni si nimic care sa le impiedice sa-si indeplineasca visul.

Este cazul acestui cuplu care si-a dorit cu ardoare o fetita si nu s-a lasat pana nu a reusit. Chiar daca a adus pe lume 10 baieti pana sa tina in brate si o fetita.

Au fiica mult dorita

Alexis Brett, in varsta de 39 de ani, a devenit prima femeie din Marea Britanie care a nascut 10 baieti la rand, cel mai mare avand 17 ani. De la varsta de 22 de ani, mama a ramas insarcinata aproape in fiecare an. Iar dupa 18 ani de asteptare a reusit sa aiba o fetita.

"Ma asteptam sa aud ca mai avem un copil. Dar cand am aflat ca este o fata am fost socat, dar incantat. Acum este aici cu noi, este un sentiment fantastic," a spus tatal pentru Mirror.

Fara indoiala, micuta Cameron va creste inconjurata de cei 10 frati, care o vor iubi si o vor proteja,la fel si parintii care vor avea grija de ea ca de o comoara.

baieti1

Inca de pe acum, fratiorii ei se comporta foarte bine, sunt foarte grijulii si se straduiesc sa nu faca galagie atunci cand surioara lor doarme. Ba mai mult, ei au inceput sa-si ajute parintii la treburile din casa.

Mama vrea sa apeleze la sterilizare

baieti2

Odata cu nasterea lui Cameron, cuplul a decis sa nu mai aiba alti copii.

"Nu va mai fi o alta sarcina. Am spus asta ultima data, dar acum este serios. Imi iubesc familia asa cum este acum," a spus mama, Alexis Brett.

Femeia a marturisit ca este imuna la majoritatea contraceptivelor, asa ca are in vedere sa apeleze la sterilizare.

Familia se descurca bine, tatal este mecanic de tren si castiga suficienti bani incat sa-si intretina copiii si sotia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Baieti Nastere baieti Fetita

Articole recomandate

Citeste si despre