Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, se afla intr-o situatie disperata

/ / Modificat: 2020-11-12
Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, se afla intr-o situatie disperata

Adriana Iliescu, "cea mai batrana mama din Romania", se afla intr-o situatie foarte grea. A strans datorii uriase la intretinere, iar vecinii spun ca nu au mai vazut-o de saptamani bune. Adriana Iliescu are datorii de 3000 de lei la intretinere si nu mai locuieste in apartamentul in Drumul Taberei, potrivit impact.ro.

Aceasta s-a mutat de cateva luni la casa parinteasca de la tara, pentru a se feri de pandemia de coronavirus. Adriana Iliescu are si ambele telefoane suspendate pentru neplata, atat cel fix, cat si cel mobil.Mama si fiica duc insa o viata dificila. Adriana Iliescu si Eliza traiesc dintr-o pensie de 2000 de lei, la care se adauga chiria de pe un alt apartament pe care il mai detine, dar si meditatiile sustinute de profesoara. in medie, veniturile lunare sunt de 4000 de lei.

"Nu stim ce se intampla cu dansa. Am inteles ca ar avea telefoanele taiate pentru neplata, asa zicea o vecina zilele trecute. Pe afara nu am mai vazut-o de 2-3 saptamani, desi dansa iese la magazin. Poate se simte rau, cine stie. Pe fata am mai vazut-o. Daca se intampla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O sa ne interesam", spun fostii vecini ai Adrianei Iliescu, din Drumul Taberei.

Eliza a mers singura in prima zi de scoala 

Anul acesta, Eliza, acum in varsta de 16 ani, a mers singura in prima zi de scoala. An de an, Adriana Iliescu si-a insotit fiica in aceasta zi speciala, insa anul acesta a preferat sa stea departe de aglomeratie. Chiar daca nu a putut sa fie alaturi de fiica ei, care incepe astazi clasa a XI-a, Adriana Iliescu si-a dorit din tot sufletul ca Eliza sa mearga la scoala, desi avea optiunea de a invata de acasa.La cei 16 ani, Eliza se numara printre copiii care au primit tableta de la stat, semn ca tanara nu obisnuieste sa aiba acces la telefon, tableta ori laptop.

Cine este Adriana Iliescu

Fost profesor universitar de profesie, Adriana Iliescu a devenit celebra in intreaga lume dupa ce a adus pe lume, la 67 de ani, o fetita, in urma unei fertilizari in vitro.

Se intampla in ianuarie 2005, atunci cand s-a nascut Eliza, iar Adriana Iliescu a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai varstnica femeie din lume care a dat nastere unui copil.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre