Adriana Bahmuteanu, marturisiri dureroase despre copilul pe care l-a pierdut la 3 saptamani dupa nastere: "Am trecut foarte greu peste"

/ / Modificat: 2024-02-01
Adriana Bahmuteanu, marturisiri dureroase despre copilul pe care l-a pierdut la 3 saptamani dupa nastere:

In urma cu cativa ani, Adriana Bahmuteanu a trecut prin clipe de cosmar. A pierdut un copil la doar 3 saptamani dupa nastere si a trecut foarte greu peste. Bebelusul venise pe lume la maternitatea Polizu din Capitala, la numai 7 luni de sarcina. Vedeta recunoaste ca a depasit foarte greu momentul care a avut loc in anul 2009.

"Da, am pierdut un copil si am trecut foarte greu peste, dar exista o lege a compensatiei, fiindca in viata mea a aparut Blake, baietelul lui George, si acum sunt fericita ca am trei baieti. Le recomand celor care vor sa ramana insarcinate sa isi faca analizele si, daca au fibrom, sa nu ramana gravide fiindca e periculos, fibromul poate creste in timpul sarcinii.

Eu am facut o embolizare a fibromului uterin la dr. Rares Nechifor si de atunci sunt foarte bine, nu mai am sangerari sau menstra abundenta, m-am reglat din toate punctele de vedere", a marturisit Adriana Bahmuteanu, intr-un interviu pentru VIVA!.

Ce regrete are Adriana Bahmuteanu legat de rolul de mama

Adriana Bahmuteanu are doi baieti din mariajul cu Silviu Prigoana, Eduard si Maximus, care au ramas in grija tatalui. Vedeta are cateva regrete legat de rolul de mama, subliniind ca ii pare rau ca nu a stat mai mult cu baietii cand erau mici. Copiii au fost crescuti de mama jurnalistei, care la momentul respectiv i-a fost de mare ajutor.

"Ca mama, imi pare rau ca nu am stat mai mult cu copiii mei in primii ani de viata, dar in vremea aia munceam foarte mult si o aveam pe mama ca ajutor. Ea i-a ingrijit, le-a dat acea baza de siguranta care acum le foloseste.

Mi-as fi dorit sa ii inteleg mai bine, sa nu ii expun unui divort dureros, sa nu treaca prin toate astea, dar asa a fost sa fie. Si mi-as fi dorit sa am mintea de acum si sa fie ei mici, ca sa ii cresc mai frumos decat i-am crescut. Cred ca pe lumea asta a trebuit sa invat ce inseamna rabdarea, fiindca la inceput nu am avut rabdare cu ei, dar in timp am invatat ca rabdarea este importanta", a marturisit Adriana Bahmuteanu.

  • Surse: viva.ro, fanatik.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Poveste de viata

Articole recomandate

Citeste si despre