Adevarul despre pensia alimentara pe care o plateste George Burcea fetitelor sale

/ / Modificat: 2023-01-09
Adevarul despre pensia alimentara pe care o plateste George Burcea fetitelor sale

Andreea Balan si George Burcea au divortat oficial in urma cu ceva timp, dar inca mai au lucruri de impartit in instanta. Cantareata a cerut custodia exclusiva pentru cele doua fiice ale sale si ale actorului, insa prima instanta i-a respins cererea. Vedeta a facut apel si a explicat, intr-un interviu, de ce isi doreste sa aiba custodie exclusiva asupra celor mici.

Artista a specificat ca o custodie exclusiva ar ajuta-o in luarea deciziilor legate de micute. Programul de vizita al celuilalt parinte este acelasi ca in cazul custodiei comune, la fel si pensia alimentara pe care acesta o plateste. In ceea ce priveste venitul pe care instanta a stabilit ca George Burcea sa il plateasca lunar, Andreea Balan a spus ca este vorba despre suma minima.

„Diferenta dintre custodia exclusiva si cea comuna este doar la decizii, atat. In rest, programul de vizitare si pensia sunt la fel. Nu este nimeni decazut din drepturi si nu are restrictii de vizitare. Si da, deciziile in ceea ce priveste scoala, spitale si tot ceea ce tine de viitor imi doresc sa le iau eu, deoarece eu ma ocup exclusiv de cresterea lor si, totodata, am discernamantul sa fac alegerile cele mai bune pentru ele. Noi suntem in apel acum pe acest subiect”, a spus artista, intr-un interviu pentru Viva!

Si in ceea ce priveste pensia alimentara stabilita in instanta vedeta a facut apel. Ea a explicat ca nu este vorba despre bani, pentru ca isi permite sa isi intretina singura fetitele, insa vrea ca fostul sot sa isi asume responsabilitatea si sa isi faca datoria fata de copii.

„In procesul de fond, judecatorul a hotarat ca copiii nostri sa nu primeasca nimic in ultimii doi ani deoarece au facut bani din reclame cu mine si, prin urmare, tatal este absolvit de intretinerea lor/pensia alimentara. El plateste o pensie infima doar de cateva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident ca am facut apel.

In acest subiect, nici macar nu este vorba despre partea financiara, deoarece eu muncesc mult si imi permit sa le ofer fetitelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu si despre faptul ca, daca facem copii, trebuie sa ne asumam si sa avem grija de ei, nu sa-i lasam in grija totala a mamei, doar pentru ca ea poate”, a mai adaugat artista, in cadrul aceluiasi interviu.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pensie de intretinere Copii

Articole recomandate

Citeste si despre