Adelina Pestritu trage un semnal de alarma, dupa ce a ajuns cu fetita ei la spital

/ / Modificat: 2023-02-23
Adelina Pestritu trage un semnal de alarma, dupa ce a ajuns cu fetita ei la spital

Adelina Pestritu a petrecut o saptamana in spital, cu fiica ei de 4 ani si jumatate. Micuta a avut nevoie de internare si tratament, in urma unei infectii respiratorii care s-a dovedit a fi destul de grava. Dupa ce pericolul a trecut, vedeta a tras un semnal de alarma pentru toti parintii si a spus cu ce problema s-a confruntat micuta, de fapt, si cum a ajuns cu ea la spital.

In urma cu cateva zile, Adelina Pestritu si fetita ei au ajuns acasa, dupa o saptamana de spitalizare. Vedeta a trecut prin mari emotii, dupa ce fiica ei a avut nevoie de ingrijiri medicale, tratament si chiar masca de oxigen, in urma unei afectiuni la plamani. Dupa ce micuta si-a revenit, mama ei a povestit pe internet cum s-a intamplat totul, pentru a trage un semnal de alarma cu privire la cat de periculoase pot fi unele viroze respiratorii.

Adelina a povestit pe Instagram ca a ajuns cu fiica ei la camera de garda, desi nu avea alte simptome decat tusea. Vedeta a vrut sa se asigure ca nu este nimic grav si ca ii da tratamentul potrivit pentru tipul de tuse pe care micuta il avea. Cand a fost consultata la urgente, medicul i-a recomandat Adelinei sa ii faca fetitei o radiografie pulmonara, pentru a putea pune un diagnostic. In urma radiografiei, medicii au constatat ca plamanii micutei erau afectati si au internat-o pentru a incepe tratamentul.

„Totul a inceput de la o simpla tuse si cand spun simpla, chiar a fost o tuse banala, de asta vreau sa trag un semnal de alarma si sa va explic cum am ajuns noi la spitalizare. Ne-am prezentat la camera de garda, am vrut sa ne asiguram ca ii adminstram un sirop potrivit. Acolo am explicat ca nu are decat o tuse, a fost ascultata de doamna doctor de garda, care ne-a recomandat sa facem o radiografie pulmonara. Fiind trecut de 12 noaptea, a fost cam complicat sa gasim radiologie noaptea…

Pe radiografie s-au vazut plamanii destul de afectati, moment in care am intrat in panica si noi parintii, si medicii si ne-au spus ca acum trebuie internata. Am internat-o pe loc. Repet, singurul simptom a fost tusea. De fiecare data cand copilul tuseste, trebuie ascultat. Noi, parintii, nu ne putem da seama ca este ceva grav. A fost nevoie si de oxigen, tratamentul a fost unul destul de serios, dar a dat roade destul de repede. Cu pneumonia nu te joci nici cand esti adult, nici cand esti copil. Lucrurile au fost cat se poate de serioase. Nu trebuie neglijata nici acea tuse, care pare simpla”, a explicat Adelina Pestritu, pe retelele sociale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu fetita Parinti celebri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre