Adelina Pestritu, confirmata pozitiv cu COVID-19: "Imi este teama pentru mine si pentru ai mei"

/ / Modificat: 2020-09-02
Adelina Pestritu, confirmata pozitiv cu COVID-19:

Adelina Pestritu a marturisit azi-noapte ca a fost testata pozitiv cu COVID-19. Vedeta a povestit fanilor cu ochii in lacrimi ca este speriata si ca ii este teama. Fosta prezentatoare urmeaza sa fie internata la spital.

„Dragii mei, nu as fi vrut sa fac acest story, dar vreau sa stiti de la mine. Asa cum le stiti pe cele bune, vreau sa le stiti si pe cele rele. Vreau sa stiti prin ce trec in momentul de fata. Din pacate, zilele trecute am intrat in contact cu un bolnav de COVID, iar dupa ce au aparut primele simptome, am ramas fara gust si fara miros.”, a marturisit Adelina Pestritu.

Sotul Adelinei a iesit negativ la testul COVID-19

Toata familia Adelinei va sta in carantina si toti membrii vor fi testati. Sotul vedetei a iesit negativ la primul test. 

 „Am venit, mi-am facut un test, testul a iesit pozitiv, iar acum ma aflu in parcarea spitalului, astept sa fiu preluata si internata. Desigur, toti cei din familia mea vor fi si ei testati, respectiv Zeny, bunicii, sotul a iesit negativ, dar va tin la curent.”, a mai spus aceasta.

Cum si-a dat seama ca are coronavirus 

Adelina Pestritu a povestit exact cum si-a dat seama ca este infectata cu noul coronavirus.

„N-am stiut ca persoana respectiva este infectata cu COVID, eu mi-am facut testul dupa ce am ramas fara gust si fara miros. Mancam o ciocolata si efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu intelegeam de ce simt ca si cum as manca hartie. si am venit, mi-am facut testul, am aflat ca este pozitiv. Deocamdata, starea mea de sanatate este buna, in afara de faptul ca nu mai am gust si nu mai am miros.”, a spus bruneta.

”O sa va tin la curent, pe masura ce voi putea sa comunic ceea ce se intampla, din pacate. Asta e, nu putem sa prevedem aceste episoade din viata noastra. Protejati-va, purtati masca si aveti mare grija de voi. Sanatate multa!”, a spus Adelina.

La sfarsitul confesiunilor de pe Instagram, Adelina a rabufnit in plans. 

Sursa: cancan.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre