Adela Popescu si Radu Valcan, prima vacanta fara copii. "Avem mare nevoie de asta"

/ / Modificat: 2023-08-01
Adela Popescu si Radu Valcan, prima vacanta fara copii.

La scurt timp dupa ce s-au intors din Bali, unde au petrecut o vacanta de vis de trei saptamani in formula completa, Adela Popescu si Radu Valcan au plecat intr-o noua escapada. De data aceasta, cei doi calatoresc fara copii, fiind prima vacanta in doi, dupa foarte mult timp. Inainte de plecare, actrita marturisea pe internet ca are mare nevoie de o astfel de vacanta cu sotul ei, pentru ca au trecut multi ani de cand nu a mai avut una.

De cand sunt parinti, cele doua vedete si-au organizat toate plecarile impreuna cu copiii. In prezent au trei baieti, iar vacantele lor din ultimul an au fost in formula completa. Daca in trecut mai puteau pleca doar cu un copil sau cu doi, acum Adela si Radu nu mai vor sa ii desparta pe frati, asa ca isi organizeaza toate vacantele in functie de ei. De cand a crescut si mezinul, Adrian, cei cinci au bifat si cateva destinatii exotice. Radu Valcan si Adela Popescu sunt mari amatori de vacante la soare, asa ca au ales mereu astfel de locuri pentru vacantele cu copiii lor. In plus, au incercat sa isi lege vacantele de proiectele profesionale pe care le-au avut.

In urma cu un an, au petrecut mai bine de o luna in Republica Dominicana, acolo unde Adela a filmat impreuna cu Cabral pentru proiectul „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Apoi, la finalul anului, Adela si cei trei copii l-au urmat pe Radu Valcan in Thailanda. Dupa ce el a terminat filmarile la emisiunea „Insula iubirii”, au petrecut o vacanta de familie si au facut sarbatorile de iarna acolo. Recent, cei cinci au fost in Bali, unde au stat trei saptamani impreuna cu copiii. Dupa aceasta vacanta, Adela si Radu au simtit ca este momentul sa ii lase pe cei mici acasa si sa plece intr-o vacanta cu prietenii lor.

Au ales ca destinatie Croatia si petrec o saptamana pe o barca, impreuna cu Razvan Fodor si Irina, sotia sa. Inainte de plecare, Adela Popescu marturisea ca are mari emotii, insa ca ea si Radu au nevoie de o astfel de vacanta.

„Stiu sigur ca avem mare nevoie de asta si eu si Radu si marturisesc ca sapte zile pe barca cu Fodorii e ceva la care visez demult. Cu toate astea... e prima vacanta ce sper sa fie atat de frumoasa incat sa se transforme in traditie”, a spus actrita, pe Instagram.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu vacanta Radu valcan

Articole recomandate

Citeste si despre