Adela Popescu, primele declaratii de pe patul de spital

/ / Modificat: 2020-06-24
Adela Popescu, primele declaratii de pe patul de spital

Adela Popescu a fost internata de urgenta marti noapte, dupa ce a acuzat dureri groaznice in zona abdominala. Dupa mai multe investigatii si analize, medicii au descoperit ca prezentatoarea TV prezinta o inflamatie a tubului digestiv. 

De pe patul de spital, Adela Popescu le-a transmis fanilor un mesaj, in care a explicat ce i s-a intamplat. 

„De 4 zile ma durea stomacul foarte tare, undeva in partea dreapta. Pe la 3 dimineata, durerea a crescut tare, asa ca am ajuns de urgenta la spital. (…)Este vorba despre o  inflamatie a tubului sau a peretului digestiv. Nu stiu exact.(…) Mi se administreaza antibiotic, vedem pana diseara cum stau lucrurile. Probabil o sa am o medicatie acasa. Medicii spera sa nu fie nevoie de o interventie chirurgicala, dar doar vazand si facand ne vom lamuri', a declarat Adela.

Vedeta Pro TV a marturisit ca si-a facut si testul COVID, pentru ca asa e protocolul cand ai nevoie de alte investigatii si este negativ.

„ Vreau sa va spun ceva. Am facut si testul COVID.  Protocolul cere sa faci si testul pentru COVID, inainte de alte investigatii. A iesit negativ. As vrea sa ne linistim in privinta asta. Deci daca la mine a iesit negativ si la tine ar iesi la fel. Stai linistit' ,  a spus Adela.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre