Adela Popescu: Imi pierdusem vocea si nu stiam, e Covid, nu e Covid. Copiii erau amandoi bolnavi

/ / Modificat: 2020-07-09
Adela Popescu: Imi pierdusem vocea si nu stiam, e Covid, nu e Covid. Copiii erau amandoi bolnavi

Adela Popescu a facut dezvaluiri despre perioada grea prin care a trecut in timpul pandemiei de coronavirus, iar in tara a fost restrictionata libera circulatie.

Vedeta a marturisit ca a trecut prin stari cumplite, chiar de psihoza, dupa ce ea isi pierduse vocea, copiii erau amandoi bolnavi, iar mama sa avea pneumonie. Mai mult, starea ei de teama a fost accentuata si de faptul ca sotul sau, Radu Valcan, nu era in tara, pentru ca plecase sa filmeze pentru emisiunea pe care o prezinta la Antena 1. 

"Primele 3 saptamani am intrat intr-o psihoza greu de imaginat. Radu era plecat sa filmeze „Insula iubirii”, copiii erau bolnavi amandoi, mama se imbolnavise si ea de pneumonie, iar eu nu mai aveam voce.

Totul a culminat cu o criza de plans

Deci in casa toti eram bolnavi, iar afara toata lumea spunea ca o sa murim, ca a venit nenorocirea, Radu nu avea cum sa se intoarca. A trebuit sa apeleze la un avion umanitar! Si totul a culminat cu o criza de plans, o descarcare pe care am avut-o intr-un Mega Image cand m-am dus sa cumpar ce aveam nevoie si eram mascata, si cu ochelari si cu de toate si m-a sunat fratele meu care m-a intrebat ce fac si cand i-am spus ca fac cumparaturi, m-a intrebat de ce nu l-am chemat pe el sa ma ajute.

Era perioada in care nu-i chemam la mine din cauza bolilor copiilor, din cauza ca si eu imi pierdusem vocea si nu stiam, e Covid, nu e Covid, atunci totul mi se parea haotic. si intrebarea fratelui meu mi s-a parut o asa dovada de iubire, ca am izbucnit intr-un plans care a durat 45 de minute, printre rafturile de la Mega.

Si in fiecare seara, pana sa vina acasa, il certam pe Radu la telefon si il intrebam de ce a plecat, cum de m-a lasat in situatia asta, desi el era la munca si nimeni nu stia ca va veni nenorocirea peste noi.

Si atunci mi-am dat seama cat de greu imi este fara el si ca indiferent ca ai o familie, pe mama, pe soacra, sau frati, ai nevoie de barbatul tau despre care simti clar ca el este forta in casa, de fapt! Eu asa am simtit", a marturisit Adela Popescu. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre