Adela Popescu este insarcinata pentru a treia oara

/ / Modificat: 2021-01-08
Adela Popescu este insarcinata pentru a treia oara

Adela Popescu a anuntat ca este insarcinata pentru a treia oara. Prezentatoarea TV a dat marea veste in cadrul emisiunii Vorbeste Lumea. Adela a spus ca aceasta sarcina a fost una asteptata.

”Noi ne-am mai dorit un copil. Ma bucur sa va spun ca ma simt foarte bine, am avut doar 2-3 zile de greturi, in rest totul a fost si este in regula”, a declarat Adela Popescu. 

„Producatoarea emisiunii mi-a spus "cred ca esti gravida". E lumina aia aparte. (…) Noi ne doream mult acest copil, nu la modul ca urmaream ovulatia, dar il doream.E ceva ce nu pot sa explic, e o dorinta a noastra, ne implineste viata de familie. Ce sa va fac mama daca nu aveti grija? Cealalta bunica a zis: asta e mama! Bucurie mare de tot! Prietenii s-au gandit la cheltuieli si sotul a inceput sa se gandeasca la o masina mai mare. Ne-am gandit cat costa gradinitele pe luna”, a transmis Adela Popescu.

Ea nu va mai prezenta emisiunea "Vorbeste lumea", deoarece in contextul actual isi doreste sa fie in siguranta. 

"Daca pana acum plecam de la serviciu in luni avansate, de glumeau colegii ca mai am putin si nasc acolo, acum tinand cont de contextul in care ne aflam cu totii, am considerat ca este cel mai bine pentru mine si familia sa ma protejez. Chiar daca la platou au fost luate toate masurile de precautie inca de la inceputul pandemiei, ma simt si mai in siguranta daca voi sta acasa”.

Cine ii va lua locul la Vorbeste Lumea

De luni, cea care va prelua stafeta emisiunii Vorbeste Lumea este cantareata Lora. 

”Nu imi fac absolut nicio grija. Cove va ramane alaturi de Lora, care este o partenera de nadejde si sunt absolut sigura ca-mi vor lumina diminetile pe care le voi petrece in fata micului ecran, in timp ce ei vor fi pe canapea in studio”, a marturisit Adela Popescu. 

Soacra a dat-o de gol ca este insarcinata 

Soacra Adelei Popescu a dat marea veste chiar de sarbatori, cand le-a facut o urare aparte. 

„Anul nou sa va aduca multa, multa sanatate, sa va bucurati de familia voastra frumoasa si unita, de toti cei dragi. Sa aveti liniste si pace, respect, rabdare si multa dragoste. Sa va bucurati de tot ce v-a dat Dumnezeu. Sa vina barza cu multa dragoste si sa fiti toti cinci sanatosi cu multa dragoste. La multi ani! Mamaia Ilonka.”

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Femeie insarcinata

Articole recomandate

Citeste si despre