Adda, gestul cu care a stârnit o polemica intre mame

/ / Modificat: 2022-07-31
Adda, gestul cu care a stârnit o polemica intre mame

Dincolo de a fi artista, Adda este mama cu norma intreaga pentru fiul ei de 5 ani. Vedeta nu se feresta sa recunoasta faptul ca, desi baietelul a depasit varsta pana la care era dependent de mama lui zi si noapte, ea inca mai doarme cu el in pat.

Adda a marturisit pe Instagram, la un moment dat, ca fiul sau nu doarme singur, ci cu ea, iar acest lucru a starnit un val de reactii pe internet.

„Pentru ca isi doreste asta. Si eu imi doresc. Pentru ca vrea sa se simta in siguranta si eu vreau sa-l stiu linistit. Pentru ca e puiul meu si inca ma trezesc sa il invelesc. Il verific daca respira bine, daca are nasul infundat sau daca doarme intr-o pozitie ciudata. Da! Ma trezesc anchilozata. Imi serveste coate, picioare, dar nu as schimba asta cu nici un somn de 5 stele. Acum cateva minute l-am invelit si l-am sarutat pe cap. S-a trezit si s-a intors spre mine. M-a luat in brate, mi-a zambit si mi-a spus ”te iubesc, mami!”, apoi a oftat si a adormit la loc. Ora 02:35”, a marturisit Adda pe contul ei de Instagram, in dreptul unei fotografii facute in pat, cu ea si cu fiul ei dormind.

Postarea cantaretei a starnit un val de reactii in mediul online. Cum orice subiect poate genera pareri pro si contra, si acesta a facut-o. Co-sleepingul, adica a dormi alaturi de copil, este o practica intens dezbatuta atat in randul specialistilor, cat si al mamelor. Si cum este suficient sa fie cateva pareri contra pentru ca subiectul sa escaladeze, in sectiunea de comentarii, mamicile care o urmaresc pe Adda pe Instagram s-au impartit in doua tabere: cele care au felicitat-o pentru ca doarme alaturi de baietelui ei si cele care s-au declarat impotriva acestei practici.

„Aplaud acest comportament tot mai rar intalnit. Am doi pui si procedez precum tine. Nu judec pe nimeni, insa mereu m-am intrebat: daca mami/tati are nevoie de partener acest sufletel nu are nevoie de dragoste si alinare? Oare unde ii grabim? Unde ii ”alungam”? Sunt un copil crescut cu toata dragostea si datorita mamei mele pot transmite acelasi lucru.”, a scris o mamica in comentarii.

„Timpul zboara, cresc si in mod natural nu vor mai dori sa doarma cu noi. La fel am procedat si eu cu puiul meu, care in curand implineste 13 ani. Si asta nu l-a transformat intr-un copil mai putin increzator ori independent, ba din contra. Acum tanjesc dupa acele momente, dar e mare. Si-l iubesc. Atat de putin ne bucuram de ei!”, a mai marturisit o alta mama.

„Cand ma gandesc ca unele ii culca singuri de la cateva luni ma ia cu plans... cum pot?! Sa ai o amarata de camera pe noptiera cica...”, a mai scris o femeie.

Pe de alta parte, au existat si voci care au criticat-o pe Adda si au sustinut ca la varsta aceasta copiii ar trebui sa fie independenti si sa doarma singuri, astfel incat parintii sa aiba parte de timpul lor si de intimitate.

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre