Abby Hensel, una din gemenele siameze din SUA, s-a casatorit! Cum e viata lor acum

/ / Modificat: 2024-04-02
Abby Hensel, una din gemenele siameze din SUA, s-a casatorit! Cum e viata lor acum

 

 

Abby si Brittany Hensel au sfidat sansele inca de la nastere si au demonstrat ca exista miracole. Desi medicii nu le dadeau prea mari sanse de supravietuire, cele doua au ajuns la varsta de 34 de ani. 

Abby Hensel, s-a casatorit cu Josh Bowling, un veteran al armatei si asistent medical. Casatoria, care a avut loc in 2021, insa acest detaliu abia acum a iesit la iveala. 

Abby si Josh au acum o viata de familie mixta, alaturi de sora geamana a acesteia, Brittany. Cele doua au aspirat intotdeauna sa traiasca o viata marcata de normalitate si realizari si in cele din urma au reusit. Povestea lor a fost o sursa de inspiratie pentru multi.

Surorile au impartasit si fotografii de la nunta pe retelele de socializare. Cuplul locuieste in Minnesota, unde sotii Hensel s-au nascut si au crescut.

Abby a fost contactata de presa pentru a face dezvaluiri despre casatorie si despre viata pe care o duc acum, insa aceasta nu a dorit sa ofere niciun detaliu. 

In prezent, profesoare de matematica la clasa a cincea, Abby si Brittany continua sa imbogateasca vietile elevilor lor din New Brighton, Minnesota.

In ciuda faptului ca fiecare dintre ele are propria inima, plamani si maduva spinarii, Abby si Brittany impart un singur corp, o conditie unica care le-a cerut sa se adapteze si sa depaseasca numeroase provocari, inclusiv interventii chirurgicale pentru a indeparta un al treilea brat partial format si pentru a corecta curbura coloanei vertebrale. 

Cand Abby si Brittany s-au nascut, in 1990, parintii lor, Patty si Mike Hensel, au decis sa nu faca o operatie de separare, considerand-o prea riscanta. La acea vreme, medicii au spus ca erau putine sanse ca ambele sa supravietuiasca operatiei.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Siameze Casatorie

Articole recomandate

Citeste si despre