A pierdut 14 sarcini, dar nu s-a dat batuta pana nu a aparut miracolul! Povestea emotionanta a unei Miss World

/ / Modificat: 2021-01-19
A pierdut 14 sarcini, dar nu s-a dat batuta pana nu a aparut miracolul! Povestea emotionanta a unei Miss World

Ai spune ca femeile frumoase si cu o cariera stralucita sunt cele mai fericite si norocoase. Uneori insa, oricati bani ai avea, viata iti arata ca este mult mai important sa pretuiesti familia si viata in general. 

Cazul Rosannei Davison, Miss World 2003, ne da o lectie de speranta. Desi avea o cariera stralucita si a fost declarata cea mai frumoasa femeie din lume, Rosanna a avut de indurat multe greutati.

Cea mai mare suferinta a sa a fost lupta cu infertilitatea. Si-a dorit enorm sa devina mama, insa norocul nu a fost de partea ei. Prima sa fiica, Sophia, a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. A fost foarte fericita cand si-a tinut pentru prima oara fetita in brate, insa si-a dorit o familie numeroasa. Nu s-a lasat doborata de greutati si a incercat sa ramana insarcinata

A pierdut 14 sarcini 

Rosanna a pierdut 14 sarcini, insa nu si-a pierdut speranta nicio clipa. Desi a trecut prin momente de suferinta, ea si-a dorit sa devina din nou mama. Si miracolul s-a intamplat. Anul acesta a devenit mamica de gemeni. 

„Mi s-a spus ca nu voi mai putea sa duc o sarcina la capat din cauza unor disfunctionalitati ale sistemului imunitar care nu si-au gasit rezolvarea in ciuda numeroaselor tratamente. Faptul ca am ramas insarcinata in mod natural si cu gemeni este un noroc extraordinar si un vis care ni s-a implinit. Am descoperit ca sunt insarcinata dupa prima luna de carantina din cauza COVID-19.” a declarat Rosanna.

Rosanna Davison recunostea inainte sa nasca, ca asteapta cu nerabdare un pahar de vin pentru a sarbatori atunci cand sosesc gemenii ei „minune”, vorbind despre stresul care a venit o data cu inchiderea afacerii sotului sau din cauza pandemiei.

„Nu am avut pofte majore din primul trimestru, dar am renuntat la cofeina de luni de zile, asa ca astept cu nerabdare o cafea ... si poate si un pahar de vin de sarbatoare!” a declarat Rosanna Davison, pentru Irish Daily Mirror.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Recuperare pierdere sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre