Recuperare pierdere sarcina

Cum poti fi alaturi de o femeie care a pierdut o sarcina

Cum poti fi alaturi de o femeie care a pierdut o sarcina Pierderea unui copil sau a unei sarcini este una dintre cele mai dramatice experiente prin care poate trece o femeie de-a lungul vietii. Avortul spontan declanseaza o avalansa de emotii coplesitoare, de la frica, ingrijorare si tristete, pana la furie, negare si un urias sentiment de vina. Multe femei sunt macinate de intrebari de genul "de ce mi s-a intamplat asta?" sau "cu ce-am gresit?". Pe langa aspectele emotionale, un avort spontan implica si o trauma fizica. In cazuri extreme, pot aparea complicatii precum hemoragii abundente sau infectii severe. Iata cateva modalitati prin care poti sustine si incuraja o mama care trece prin aceasta grea incercare! Da-i timp sa se vindece O...

Recuperarea dupa avortul spontan

Recuperarea dupa avortul spontan Recuperarea dupa un avortul spontan poate fi extrem de dificila atunci cand visul de a avea un copil ti se destrama practic inainte de a incepe. Recuperarea fizica dureaza putin timp si presupune cateva masuri stricte. Mai grea este recuperarea psihologica dupa un asemenea eveniment.

  Recuperarea fizica dupa avortul spontan

Organismul are nevoie de cateva saptamani pentru a-si reveni dupa aceasta trauma. Durata depinde foarte mult si de cat de avansata era sarcina atunci cand ai pierdut copilul. Poti experimenta simptome ca:

sangerari vaginale - similare menstruatiilor, care pot tine cam o saptamana de la producerea evenimentului; in functie de cat...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul