Ramona Badescu a nascut in mare secret

/ / Modificat: 2019-10-17
Ramona Badescu a nascut in mare secret

Dupa ani in care a sperat ca va deveni mama, Ramona Badescu si-a vazut visul cu ochii. Dupa ce a data vestea cea mare ca este insarcinata, cantareata traieste cel mai frumos moment din viata sa. La vasrta de 50 de ani, Ramona a adus pe lume un baietel perfect sanatos. Micutul s-a nascut in urma cu cateva saptamani, la o clinica privata din Roma. Cantareata a tinut totul secret.

"Am hotarat sa nasc prin cezariana, la o clinica privata din Roma. Am un medic extraordinar, care m-a asigurat ca totul va decurge perfect. Recunosc ca am emotii. Am o lista de nume pentru copil, insa ma voi hotari probabil in momentul in care imi voi tine in brate bebelușul pentru prima oara! Pentru mine, a deveni mama este o emotie atat de mare incat imi taie respirația, dar si o responsabilitate pe masura," povestea vedeta intr-un interviu recent pentru Revista Taifasuri.

Cum a aflat ca este insarcinata

Cu cativa ani in urma, vedeta a apelat la procedura de congelare a ovulelor, la indemnul unei prietene. In ianuarie, Ramona Badescu si iubitul sau au decis sa apeleze la fertilizarea in vitro pentru a putea deveni parinti. 

"Cand m-am dus sa incep procedura, cu toate analizele, doctorul meu ginecolog m-a privit cu un suras enorm si m-a surprins spunandu-mi ca eram deja insarcinata in doua saptamani," spunea Ramona Badescu dupa ce a anunta ca este insarcinata.

S-a ingrasat doar 9 kilograme

In ciuda varstei din buletin, Ramona Badescu a avut o sarcina usoara si nu s-a ingrasat decat 9 kilograme si nu a fost nevoie sa-si schimbe garderoba.

"Sunt inalta si conformatia mi-a permis sa port ceea ce aveam deja in sifonier si sa imi pastrez stilul vestimentar," declara actrita pentru sursa citata. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ramona badescu

Articole recomandate

Citeste si despre