Oana Roman, despre marea sa durere din suflet : "Pentru tata eu nu prea mai exist"

/ / Modificat: 2019-12-29
Oana Roman, despre marea sa durere din suflet :

Oana Roman a facut bilantul acestui an din care au mai ramas cateva zile. Ea spune ca este multumita de ceea ce s-a intamplat in viata ei pentru ca a reusit sa-si cumpere casa la care visa de mult timp si a avut si multe proiecte pe plan profesional.

In plan personal, Oana Roman a anuntat inainte de Craciun ca s-a decis sa puna puna punct casniciei cu Marius Elisei. 

Vedeta mai are, insa, o mare durere in suflet. Relatia cu tatal sau, Petre Roman, despre care spune ca a uitat-o atat de ziua ei, cat si de Craciun si i-ar placea ca oamenii sa nu mai spuna ca este "fata lui tata." 

"A fost un an bun. M-am transformat fizic in bine, am o casa noua, am un proiect profesional, am castigat noi prieteni, m-am maturizat cumva. Am pierdut lucrurile de care probabil nu aveam nevoie. Am o singura lipsa majora!

Tata a uitat de mine anul asta. Si de ziua Isei, si de ziua mea si mai ales de Craciun. Si la 43 de ani, tot copilul lui sunt! Un semn sau un cadou oricat de neinsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa! Stiu, o sa spuna lumea ca lucrurile astea nu se spun public, dar macar sa nu mai creada nimeni ca sunt fata lui tata! Eu tot il iubesc! Chiar daca pentru el eu nu prea mai exist," a fost mesajul trist postat de Oana Roman, pe contul sau de Instagram. 

Ce dorinte are Oana Roman pentru anul 2020

Oana Roman are doua mari dorinte in anul care sta sa bata la usa. Ea isi doreste foarte mult sa revina in televiziune si sa mearga in vacanta intr-o destinatie calda.

"Eu am iubit sa fac televiziune, mi-as dori sa ma intorc in televiziune, la un moment dat. Imi doresc sa ma intorc cu un proiect, in televiziune. Nu stiu sub ce forma. Am mai spus acest lucru, dar cred ca a trecut neobservat. Imi doresc sa merg intr-o vacanta de o saptamana, undeva la plaja, la cald. Eu mergeam in Dubai in 2003, atunci cand nimeni nu mergea. Eu am facut lucrurile astea inaintea tuturor," a marturisit Oana Roman la emisiunea "Star Matinal." 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman

Articole recomandate

Citeste si despre