Mesajul emotionant adresat de fiica Andreei Marin fratelui sau. "Am inceput sa plang"

/ / Modificat: 2019-12-17
Mesajul emotionant adresat de fiica Andreei Marin fratelui sau.

Stefan Banica le-a facut o surpriza fanilor sai prezenti la spectacolele pe care le organizeaza in fiecare an in preajma Craciunului. El a cantat pentru prima data alaturi de fiul sau, Radu Stefan, in  varsta de 17 ani. 

Imbracati in costume de culoare rosie, cei doi au interpretat piesa "Doar o data-i Craciunul," moment care i-a emotionat pe spectatori, dar si pe Violeta, (12 ani) fiica lui Stefan Banica din casatoria cu Andreea Marin. 

"Am inceput sa plang"

Aceasta i-a adresat un mesaj in limba engleza fratelui sau mai mare dupa prestatia pe care a avut-o pe scena, in care ii spune cat de mandra este de el.

violeta

"Am primit acest video de ziua mea. Este cel mai frumos cadou pe care puteam sa-l primesc. Sunt atat de mandra de fratele meu, Radu Stefan Banica si sunt recunoscatoare ca am un asemenea frate. Cand am vazut aceasta filmare am inceput sa plang. Apreciaza-i pe cei care te iubesc si pretuieste-i pentru totdeauna. Esti cu adevarat norocos, cand intalnesti pe cineva ca el (n.r. fratele ei)," a scris Violeta pe retelele de socializare.

Stefan Banica are trei copii, din trei relatii diferite. Cel mai mic este Alexandru, nascut in luna mai, din casatoria cu Lavinia Parva.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fiica andreea marin Stefan banica jr Concert

Articole recomandate

Citeste si despre