Lavinia Parva, mesaj emotionant despre fiul sau. "Am inteles ce conteaza cu adevarat in viata"

/ / Modificat: 2019-09-27
Lavinia Parva, mesaj emotionant despre fiul sau.

Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica jr., traieste un vis de cand a devenit mamica pentru prima oara. Pe 16 mai ea l-a adus pe lume pe Alexandru si se simte cu adevarat implinita.

Si a tinut sa arate acest lucru printr-un mesaj emotionant postat pe paginile de socializare.

Foto: Realitatea

"Astazi cineva m-a intrebat ce s-a schimbat in viata mea de cand am devenit mama. Am raspuns: totul. Am cunoscut un sentiment unic de iubire infinita, o dorinta imensa de a-i oferi puiului meu tot ce este mai bun pe acest pamant, am simtit cu adevarat pentru prima data un sentiment de fericire care nu se compara cu nici un altul de pana acum. O bucurie fara margini, care ma face sa ma simt o femeie implinita, puternica si demna! Am inteles acum toata grija pe care parintii mei mi-au purtat-o de cand m-am nascut si mi-o vor purta mereu, indiferent de varsta pe care o voi avea! Am inteles acum ce conteaza cu adevarat in viata," a scris Lavinia Parva pe Instagram.

"Am luat destule kilograme"

Cantareata a vorbit si despre kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Si a recunoscut ca nu au fost putine, dar face eforturi pentru a reveni la silueta pe care o avea inainte de a ramane insarcinata.

"Am luat destul de multe kilograme, am retinut multa apa. Am ramas cu cateva kilograme pe care o sa le dau jos treptat. Sigur ca mi-as dori sa fiu mai slaba ca inainte," a mai spus sotia lui Stefan Banica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lavinia parva

Articole recomandate

Citeste si despre