Cat au costat renovarile la conacul de lux in care se vor muta ducii de Sussex cu bebelusul lor

/ / Modificat: 2019-04-02
Cat au costat renovarile la conacul de lux in care se vor muta ducii de Sussex cu bebelusul lor

Meghan Markle (37 de ani) si printul Harry (34 de ani) abia asteapta nasterea primul lor copil, care trebuie sa vina pe lume la sfarsitul lunii aprilie. Si pentru asta, cei doi au renovat resedinta din Windsor, pentru ca totul sa fie perfect cand va veni bebelusul pe lume.

Conacul a fost construit in secolul al XVIII-lea pentru regina Charlotte, sotia regelui George al III-lea.

Ducele si ducesa de Sussex ar fi trebuit sa se mute in aceasta saptamana, insa nu este totul gata. Renovarile includ scari noi, seminee si podele plutitoare.

Toate aceste lucrari i-au costat pe ducii de Sussex aproximativ 3.5 milioane de lire.

"Este un proiect extrem de scump. Conacul Frogmore este foarte vechi, asa ca a necesitat multe lucrari de restaurare pentru a se potrivit cu standardele ducilor. Costurile s-au ridicat intre 2,5 si 3,5 milioane de lire. Conacul a fost facut pentru a asigura o viata comfortabila la tara pentru ducii de Sussex si copilul lor, departe de capitala obositoare unde stateau", a declarat o sursa apropiata de cuplul regal, citata de The Daily Express.

Meghan a supravegheat lucrarile

Meghan Markle s-a implicat forte mult in proiect pentru ca doreste o casa perfecta pentru ea si sotul sau, dar mai ales pentru bebelus. Resedinta ducilor de Sussex va dispune si de securitate sporita.

Una dintre modificarile importante a fost daramarea furnalului, care a fost posibila doar cu reconstruirea acoperisului folosind materialele originale din secolul al XVII-lea. Meghan Markle si printul Harry au optat si pentru un sistem de incalzire in valoare de 50.000 de lire.

De asemenea, ducii de Sussex si-au făcut pe comanda o masa uriasa pe care sa o puna in sufragerie. De asemenea, Meghan Markle i-a facut mamei ei, Doria Ragland, un studio de yoga. Aceasta se va muta la conac pentru a o ajuta cu bebelusul.

Odata ce cuplul se va muta in noua lor casa, vor avea vederi minunate in gradinile luxuriante ale parcului Windsor Great si Casei Frogmore, unde s-au casatorit in luna mai a anului trecut.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle Meghan markle sarcina Meghan markle printul harry

Articole recomandate

Citeste si despre