Angelina Jolie insarcinata cu gemeni

/ / Modificat: 2008-01-28
Angelina Jolie insarcinata cu gemeni





 

Actrita Angelina Jolie in varsta de 30 de ani este insarcinata cu gemeni. Se pare ca actrita va avea gemeni in urma unor tratamente de fertilitate.

 




Sarcina Angelinei Jolie nu este una tocmai usoara, surse apropiate vedetei au declarat ca aceasta a lesinat in timp ce se afla pe platourile de filmare ale peliculei "The Good Shepard".

Aceleasi surse declara ca sotul sau Brad Pitt este foarte ingrijorat deoarece Angelina este foarte palida, iar medicii i-au recomandat acesteia sa nu conduca sau sa zboare neinsotita.

Cuplul Jolie - Pitt a primit si vesti bune in aceasta perioada, tribunalul a decis aprobarea petitiei inaintate de Angelina. Astfel, copii adoptati de actrita vor purta de acum inainte si numele sotului sau, acestia avand numele de familie Jolie-Pitt.

Angelina Jolie si Brad Pitt au impreuna 4 copii, dintre care, Maddox Chivan (adoptat din Cambodia in 2002), Zahara Marley (adoptata din etiopia in 2005) si Pax Thien (adoptat din Vietnam in 2007), in urma unor adoptii internationale si Shiloh Nouvel fiica lor biologica nascuta pe 27 mai 2006.

Gabriela Hotareanu

Redactor Copilul.ro

28 Ianuarie 2008

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre