Andreea Balan, despre cumpana vietii sale: "Mi s-a dat a doua sansa. Sunt supravegheata constant"

| | Modificat: 2019-04-26 00:25:40

Andreea Balan a trecut prin clipe e cosmar pe 4 martie, cand a adus-o pe lume, prin cezariana, pe cea de-a doua fetita a sa, Clara Maria. Solista a suferit un stop cardio-respirator si a fost resuscitata. La cateva zile dupa externare, aceasta a facut alte doua interventii chirurgicale, din cauza unor hematoame formate pe sub operatia de cezariana.

andreea balan

In Sapatamana Mare, Andreea Balan a vorbit despre cea mai mare cumpana a vietii sale. 

"Intr-adevar a fost incercarea vietii mele. Te schimba, e clar, imi doresc sa fiu un om mai bun si sa traiesc in prezent. Sa ma bucur de viata, mi s-a dat o a doua sansa. Sunt bine, am fost la controale si sunt supravegheata constant. Mi s-a spus ca nu vor mai fi complicatii. Pot sa-mi reiau activitatea fizica moderat. Lucruri imprevizibile se pot intampla oricand. Viata m-a calit si am trecut prin multe lucruri urate de-a lungul vietii," a marturisit Andreea Balan, la emisiunea "Rai Da Buni." 

Taguri Andreea balan Stop cardio respirator Nastere

Articole recomandate

Regaseste-ți calmul natural! Distonoplant - Formula antistres.
Regaseste-ți calmul natural! Distonoplant - Formula antistres.

Produs natural 100%. Calmeaza starile anxioase, depresive. Rezultate de la primele administrari.

Biomicin Forte - antibiotic natural.
Biomicin Forte - antibiotic natural.

Antibacterian natural impotriva infecțiilor respiratorii. Formula pe baza de uleiuri esențiale pentru eliminarea bacteriilor de la nivelul tractului respirator. Acționeaza si impotriva bacteriilor rezistente la antibiotice.

Regaseste starea de calm in situații de stres.
Regaseste starea de calm in situații de stres.

Ulei Distonoplant de la Fares, formula complexa din 9 uleiuri esențiale obținute din plante medicinale, favorizeaza instalarea starii de relaxare fara a produce somnolența.

Citeste si despre