Vouchere de 300 de lei pentru copiii care se legitimeaza la un club sportiv

/ / Modificat: 2020-09-07
Vouchere de 300 de lei pentru copiii care se legitimeaza la un club sportiv


Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a anuntat ca Guvernul va acorda vouchere in valoare de 300 de lei pentru prima legitimare a unui copil la un club sportiv. 

„Este o masura, o interventie urgenta a Guvernului, in favoarea cresterii si motivarii unui numar cat mai mare de copii in tara sa practice sport in regim controlat, intr-un regim organizat, tocmai pentru ca exista aceasta nevoie la nivelul cluburilor si entitatilor sportive din Romania, in primul si in primul rand, pentru a forma o viitoare generatie de sportivi. si spunem lucrul acesta pentru ca, din pacate, cifra lor in acest moment, cifra copiilor care practica sport in regim legitimat si organizat este mai mica decat nevoia sportului romanesc, si anume, o comparatie, de exemplu, cu numarul seniorilor este defavorabila. Deci, avem mai putin copii, care, practic, ar trebui sa asigure o nevoie mult mai mare sportului romanesc maine”, a spus ministrul.

La prima legitimare a unui copil la un club sportiv acesta va primi un voucher de 300 de lei. „Cu cat avem mai multi copii inregimentati in entitati sportive, cu atat viitorul sportului romanesc poate fi asigurat”, a adaugat.

Sursa: stiripesurse.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre