Viata fetitei care mergea flamanda la scoala s-a schimbat total

/ / Modificat: 2018-10-17
Viata fetitei care mergea flamanda la scoala s-a schimbat total

A impresionat o lume intreaga dupa ce a povestit ca a mers de multe ori flamanda la scoala. "Copiii au pachete. Eu, nu. Mi-as dori sa mananc biscuiti, piure cu carne si salata,"  este marturia emotionanta a Roxanei, o fetita de doar 9 ani, din judetul Vaslui.

Cazul a avut un puternic impact emotional si zeci de oameni s-au mobilizat si au trimis familiei fetitei foarte multe donatii. Astfel, i-au indeplinit dorinta micutei care traieste intr-o saracie crunta. 

Roxana va avea o casa noua

Dar cel mai important lucru este ca micuta si familia ei va petrece Sarbatorile intr-o casa noua. Fundatia Casa Share din Iasi a inceput deja, constructia imobilului. 

"Situatia este grava. Ploua prin acoperis, iar casa pica peste ei," a spus fondatorul fundatiei care va construi casa, Bogdan Tanasa. 

Roxana locuieste in satul Puscasi din judetul Vaslui alaturi de parinti si cei patru frati. Tatal are grave probleme de sanatate si este cazut la pat. Pentru ca nu au din ce trai, baiatul cel mare al familiei a abandonat scoala pentru a munci cu ziua prin sat. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita Roxana

Articole recomandate

Citeste si despre