Una dintre agresoarele fetitei din Targu-Jiu, in varsta de 14 ani, a fost retinuta pentru 24 de ore

/ / Modificat: 2020-09-08
Una dintre agresoarele fetitei din Targu-Jiu, in varsta de 14 ani, a fost retinuta pentru 24 de ore

Una dintre agresoarele fetei in varsta de 13 ani din Targu-Jiu, o adolescenta de 14 ani, a fost retinuta pentru 24 de ore, a anuntat IPJ Gorj. 

Adolescenta a fost retinuta si introdusa in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Gorj.

″In continuarea cercetarilor efectuate de politisti o tanara, de 14 ani, din municipiul Targu Jiu, banuita de savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente a fost retinuta pentru 24 de ore si introdusa in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Gorj", se arata in comunicat.

Potrivit legii, "retinerea si arestarea preventiva pot fi dispuse si fata de un inculpat minor, in mod exceptional, numai daca efectele pe care privarea de libertate le-ar avea asupra personalitatii si dezvoltarii acestuia nu sunt disproportionate fata de scopul urmarit prin luarea masurii".

O minora in varsta de 13 ani din Targu-Jiu a fost batuta cu bestialitate de patru adolescente.

Un alt tanar, care a asistat la intreaga scena a filmat incidentul, fara sa intervina. Imaginile revoltatoare au ajuns in mediul online. 

Minora de 13 ani a fost umilita minute in sir. Fata agresata ar fi fost prietena cu doua dintre agresoare de ani buni. Adolescenta nu a povestit nimic acasa, pana la aparitia online a imaginilor.

Agresoarele au avut de dat explicatii in fata politistilor si a asistentilor de la Protectia Copilului. Cele patru tinere care au agresat-o pe fata sunt anchetate pentru lovire si alte violente.Pentru ca una dintre ele i-a luat victimei o haina, e posibil ca aceasta sa fie acuzata si de talharie.

Politistii i-au amendat cu 500 de lei pe parintii tinerilor implicati, patru barbati si o femeie. Amenda a fost data conform Legii nr.61/1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Articole recomandate

Citeste si despre