Un copil de patru ani, din Olanda, s-a urcat in masina parintilor si a plecat. A lovit doua masini si a parasit locul accidentului

/ / Modificat: 2022-05-18
Un copil de patru ani, din Olanda, s-a urcat in masina parintilor si a plecat. A lovit doua masini si a parasit locul accidentului

Un copil din Olanda, in varsta de 4 ani, s-a urcat in masina parintilor si a plecat la drum. Totul s-a intamplat in weekend. Micutul a lovit in tot acest timp doua masini care erau parcate si a parasit apoi locul accidentului.

Copilul era imbracat doar in pijama si era descult. Trecatorii ingrijorati au sunat la politie de indata ce l-au vazut pe baiat mergand singur pe strada, imbracat sumat si descul, prin frigr.

Din fericire nimeni nu a fost ranit. Politia locala a postat pe Instagram un mesaj prin care anuntatu ca au descoperit un “nou Max Verstappen”, facand aluzie la un celebru pilor de curse de origine olandeza.

Potrivit postarii de pe pagina de instagram a politiei, copilul s-ar fi trezit din somn cand tatal acestuia a plecat la munca, a iesit din camera si a luat cheile de la masina mamei sale pentru a merge la o plimbare.

La mica distanta de copil se afla masina abandonata, care provocase un accident. La scurt timp politistii au sunat-o pe mama micutului, pe numarul careia era inregistrat automobilul. Cand politisti i-au dat copilului telefonul pentru a vorbi cu mama sa, acesta a mimat conducerea masinii prin gesturi si sunete specifice. Astfel, politistii au facut legatura intre baiat si masina.

“Ne-am dat seama apoi ca este posibil ca baietelul sa fi fost soferul”, mai scriu politistii pe Instagram.

Pana ca mama acestuia sa ajunga la sectia de politie, copilul a primit o ciocolata clada si un ursulet de plus. Apoi, politia, impreuna cu mama copilului au mers la locul accidentului. Copilul a fost intrebat daca stie cum functioneaza masina. Acesta a deschis masina, a pus chieia in contact si si-a mutat piciorul de la pedala de ambreaj la cea de acceleratie, mai povestesc politistii in postare.

La fina, parintii copilului au fost indemnati de politisti ca pe viitor sa ascunda cheile masinii. 

FOTO: freepik.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre