Un copil a murit de foame, dupa ce parintii l-au hranit doar cu fructe si legume crude. Cat cantarea micutul

/ / Modificat: 2019-11-19
Un copil a murit de foame, dupa ce parintii l-au hranit doar cu fructe si legume crude. Cat cantarea micutul

Un cuplu de vegani si-a infometat copilul de un an si jumatate pana la moarte. Parintii l-au hranit numai cu fructe si legume crude, pana cand micutul a ajuns la o greutate de 7,7 kilograme, greutatea normala pentru varsta de 6 luni. Micutul a decedat din cauza malnutritiei, relateaza Daily Mail.

Sheila O’Leary, in varsta de 35 de ani si Ryan O’Leary, 30 de ani, din Florida, sunt acuzati de ucidere din culpa in forma agravanta. Copilul lor de 18 luni a murit pur si simplu de foame. Mama a marturisit anchetatorilor ca de la nasterea, copilul nu fusese consultat niciodata de un medic.

Toti copiii hraniti cu fructe si legume crude 

Femeia mai are si alti copii, cu varste cuprinse intre 18 luni s 11 ani, pe care i-a hranit cu o dieta stricta de fructe si legume crude. Autoritatile au constatat ca doi dintre acestia erau subnutriti. Fiica cea mai mare a femeii dintr-o relatie anterioara era intr-o stare mai buna, deoarece locuise un timp cu tatal ei biologic.

Mama le-a declarat politistilor ca fiul sau decedat nu mancase in ultima saptamana decat lapte matern. Aceasta a recunoscut ca ar fi trebuit sa cheme salvarea dar ea si sotul ei au adormit.
Legistii au facut publice cauzele mortii baitelului. Infometarea, deshidratarea si o afectiune hepatica asociata cu umflarea mainilor si picioarelor, potrivit The News-Press.

Copii familiei erau hraniti cu mango, banane, avocado si rambutani si nu au mers la scoala, fiind invatati acasa de mama lor.

Articole recomandate

Citeste si despre