Un barbat are 170 de copii si nu vrea sa se opreasca aici: "O sa fac asta pana cad lat"

/ / Modificat: 2023-10-13
Un barbat are 170 de copii si nu vrea sa se opreasca aici:

Are 52 de ani si 170 de copii. Si-a castigat deja titlul de cel mai prolific tatic, iar vestea surprinzatoare este ca nu are de gand sa se opreasca aici. Daca ti-ai pus si tu acum intrebarea cine poate sa conceapa 170 de copii? Raspunsul este unul simplu: un donator de sperma. 

Joe Donatorul, 52 de ani, nu si-a facut public numele de familie, insa se lauda in toate ziarele britanice ca este cel mai prolific tatic din Marea Britanie si vrea sa mai faca in continuare copii pentru a popula planeta. El ajuta toate cuplurile infertile sa faca copii. 

Joe are ghinion in dragoste 

Joe spune ca majoritatea femeilor cu care a avut relatii l-au abordat pentru a le dona sperma. De asemenea, nu a avut noroc in dragoste, pentru ca toate iubitele sale au ajuns de fiecare data la acelasi numitor, i-au cerut sa renunte la hobby-ul sau, daca se poate numi asa. 

Barbatul nu vrea insa sa renunte sub nicio forma, pentru ca simte ca asta este menirea lui in viata. 

„Multe femei vor sa aiba un copil de la mine, iar acest lucru presupune sa le fiu disponibil oricand, tot timp, de fapt. Ce femeie poate sa accepte asa ceva intr-o relatie romantica?!”, a dezvaluit Joe in Daily Mail.

„N-am iubita in momentul de fata. Sper sa am cat de curand si sper sa intalnesc pe cineva care ma accepta asa cum sunt, un barbat care are atat de multi copii… O doamna mi-a spus, la un moment dat, sa donez, pur si simplu, sange, ca toata lumea, nu sperma”, a adaugat acesta.

„Totusi, cred ca, atunci cand o sa intalnesc persoana potrivita, o sa renunt sa-mi iau clienti noi. Nu am in minte un numar exact de copii pe care mi l-am propus sa-l bifez. O sa fac asta pana cad lat”, a dezvaluit cel care nu face „meseria” aceasta de dragul banilor. De fapt, Joe are probleme financiare, pe care si le-ar putea rezolva usor daca ar percepe niste taxe consistente.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii Nastere copil

Articole recomandate

Citeste si despre