Un baietel in varsta de 3 ani si-a inchis bunica pe balcon. Pompierii au fost primiti cu aplauze de micut

/ / Modificat: 2021-02-26
Un baietel in varsta de 3 ani si-a inchis bunica pe balcon. Pompierii au fost primiti cu aplauze de micut

Un baietel in varsta de 3 ani din Focsani si-a inchis bunica pe balcon. Femeia a incercat in zadar sa il convinga pe micut sa deschida usa! A fost nevoie de interventia pompierilor pentru a o salva.

Incidentul s-a petrecut joi dimineata, intr-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc in Focsani. Desfasurarea de forte l-a facut pe copil sa aplaude entuziasmat, informeaza Ziarul de Vrancea. Intre timp, vecinii au anuntat mamica, ce lucreaza la o florarie din apropiere, despre cele intamplate.

 „Femeia a venit intr-un suflet, dar nu a reusit sa descuie usa de acces in apartament,  deoarece era blocata din interior. Ingrijorata de faptul ca micutul este singur in apartament si bunica se afla de ceva vreme pe balcon, in frig, mamica a sunat la 112 si a chemat pompierii”, au transmis reprezentantii ISU Vrancea.

La fata locului s-au deplasat imediat 3 echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani, cu 1 autospeciala de interventie si salvare de la inaltime, 1 autospeciala de descarcerare si 1 ambulanta SMURD.

Pompierii au patruns in apartament pe fereastra de la baie. 

„Surpriza pompierilor a venit din partea copilului, care era foarte entuziasmat de actiunea fortelor de interventie. Cand au patruns in apartament, colegii nostri au fost intampinati cu bucurie si aplauze din partea micutului”, au mai precizat reprezentantii ISU Vrancea.

 Baietelul a fost foarte incantat de intamplare, iar la final a iesit pe balcon si le-a facut cu mana salvatorilor. El le-a promis ca pe viitor va fi cuminte. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre