Un elev de clasa I din Mures isi terorizeaza colegii. Copiii ajung acasa cu urme de lovituri pe corp

/ / Modificat: 2024-03-29
Un elev de clasa I din Mures isi terorizeaza colegii. Copiii ajung acasa cu urme de lovituri pe corp

 

Ancheta la o scoala din Targu Mures, unde parintii unor copii din clasa I se plang ca un elev ii ia la bataie pe colegi si ii terorizeaza pe cei slabi. Acestia au refuzat sa ii mai duca pe cei mici la scoala si au depus sesizari la mai multe institutii, inclusiv la politie. Parintii povestesc ca micutii lor ajung tot mai des acasa cu urme de lovituri pe corp.

„O data strans la gat ca nu voia sa se dea jos de pe hinta. Noi am incercat pe cale amiabila, am hotarat sa nu mai ducem copiii la scoala pentru ca nu se simt in siguranta.”, a marturisit un parinte, potrivit stirileprotv.ro.

„Doamna invatatoare vorbeste foarte bine cu el, in schimb el vorbeste foarte urat la adresa insitutiei, la adresa cadrelor. Ieri s-a intamplat din nou o agresiune fizica asupra a doi copii din clasa, destul de grava, de la un joc banal. Parintele copilului nu recunoaste ca are probleme.”, a mai spus un alt parinte.

Parintii spun ca au facut nenumarate sesizari la inspectoratul scolar, insa fara niciun rezultat.

„Copii la sapte ani sunt batuti, ieri a fost politia chemata. Nu e normal, legea nu e de partea noastra, stim ca nu exista cale de exmatriculare la o varsta asa de mica. Am depus sesizari la directiune, la insectoratul scolar", mai spun parintii.

„Reprezentantii ISJ, impreuna cu cativa specialisti de la centrul educational ne-am intalnit cu doamnele director, cu invatatoare. Ca urmare a dialogului, s-a urmarit identificarea unor solutii viabile care sa conduca la o ameliorare treptata din cadrul colectivului de elevi.”, a spus Nita Fanita, inspector adjunct ISJ Mures.

Pana la un raspuns concret, insa, parintii cer ca zilnic sa fie prezent unul dintre ei in sala de clasa, pentru ca elevul bataus sa nu isi mai agreseze colegii.

  • Surse: stirileprotv.ro
  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bullying Bullying scoli

Articole recomandate

Citeste si despre