Un adolescent de 18 ani, cea mai tanara victima a coronaviruslui din Marea Britanie

/ / Modificat: 2020-03-23
Un adolescent de 18 ani, cea mai tanara victima a coronaviruslui din Marea Britanie

Un adolescent in varsta de 18 ani a devenit cea mai tanara persoana care si-a piedut viata din cauza coronavirusului, in Marea Britanie.

Premierul Boris Johnson a avertizat ca oamenii care nu respecta regulile de distantare sociala in plina pandemie de COVID-19 "pun in pericol viata altora si a spus ca ar putea interzice tuturor britanicilor sa isa din case daca nu pastreaza distanta de sase metri."

Avertismentul a venit dupa ce adolescentul din Coventry a incetat din viata, numarul persoanelor decedate din cazua coronaviruslui ajungand la 281 in Regat.

"Putem confirma ca, din pacate, un pacient care a fost tratat pentru probleme grave de sanatate a murit la Spitalul Universitar, Coventry," a precizat medicul Kiran Patel, de la Spitalele Universitare Coventry si Warwickshire Hospitals NHS Trust pentru The Sun.

Avertismentul premierului: Marea Britanie, pe urmele Italiei

Intr-un mesaj catre natiune, premierul a avertizat ca Marea Britanie este la doar doua sau trei saptamani in spatele Italiei, unde numarul mortilor a depasit deja 4.000, devenind cel mai mare focar de coronavirus din lume.

El a mai spus ca daca Regatul Unit nu va putea controla raspandirea COVID-19 prin distantarea sociala, sistemul social va fi "coplesit" la fel ca in Italia.

Britanicii, la fel ca si romanii, au ignorat sfatul autoritatilor si in week-end s-au plimbat pe plaje si parcuri impreuna cu cei dragi.

"Trebuie sa ne gandim la masurile pe care le-am vazut in alte parti, alte tari care au fost nevoite sa introduca restrictii stricte asupra deplasarii oamenilor," a precizat Boris Johnson.

Sursa: dailymail.co.ok

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adolescent Marea britanie Victima Coronavirus

Articole recomandate

Citeste si despre