Un adolescent si-a gasit mama fara suflare, in pat. Femeia a murit acasa in timp ce astepta ambulanta care nu a mai venit

/ / Modificat: 2023-11-23
Un adolescent si-a gasit mama fara suflare, in pat. Femeia a murit acasa in timp ce astepta ambulanta care nu a mai venit

Un adolescent din Australia a trecut prin clipe de cosmar saptamana trecuta, dupa ce si-a gasit mama fara suflare, in pat.

Cath Groom, o mama din Melbourne, in varsta de 51 de ani, chemase o ambulanta cu intr-o seara, dupa ce a simtit dureri puternice in piept. Ea a vorbit cu reprezentantii serviciilor de urgenta in jurul orei 22:30, care au promis ca vor trimite o ambulanta cat mai curand posibil.

Dupa ce a asteptat in agonie timp de o jumatate de ora, femeia, epuizata, a anulat solicitarea ambulantei. S-a dus la culcare, in speranta ca simptomele ii vor disparea, insa din pacate, a murit cateva ore mai tarziu. Serviciul de Ambulanta din Queensland si-a cerut scuze pentru ca nu a ajuns mai devreme la proprietate.

"In mod evident, ar fi trebuit sa facem mai mult in aceste circumstante. Ar trebui sa fim capabili sa intervenim mult mai rapid in astfel de circumstante".

Serviciul de ambulanta din Queensland a lansat acum o ancheta cu privire la moartea femeii, dupa ce trupul sau neinsufletit a fost descoperit de fiul ei, in urma a ceea ce se crede a fi un atac de cord.

  • Surse: tyla.com
  • Foto: tyla.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adolescent Mama

Articole recomandate

Citeste si despre