Tatal violent din Suceava, care si-a lovit cu bestialitate fiul de 7 ani, eliberat sub control judiciar

/ / Modificat: 2021-02-10
Tatal violent din Suceava, care si-a lovit cu bestialitate fiul de 7 ani, eliberat sub control judiciar

Barbatul din Suceava care si-a lovit cu bestialitate fiul in varsta de 7 ani cu o scandura a fost eliberat sub control judiciar. Decizia este una surprinzatoare tinand cont ca barbatul este recidivist. El a mai facut inchisoare 6 ani dupa ce si-a violat fiica vitrega. 

Imaginile in care barbatul isi bate cu cruzime fiul cu o scandura au ajuns virale si au creat revolta. Scenele au fost filmate chiar de fratele mai mare al copilului. Motivul pentru care barbatul l-a batut pe fiul sau ar fi fost faptul ca acesta nu si-a facut temele. 

Tatal violent a fost retinut marti si dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Instanta a hotarat, miercuri, ca tatal bataus sa fie eliberat sub control judiciar. Fratele mai mare al copilului in varsta de 7 ani a aratat filmarea unei profesoare. Acesta a povestit ca el si fratii sai sunt batuti frecvent si i-a aratat unui asistent social cicatricile pe care le are. 

"Eu stiam ca baietelul provine dintr-o familie cu probleme. S-a discutat de nenumarate ori cu parintii, dar ca venea intotdeauna ingriit la scoala, cu mancare, apa, caiete. I-am oferit varianta de a-i face baietelului un certificat de adaptare curiculara, i-am oferit si varianta de a face o cerere sa repete clasa I, pentru ca intr-adevar nu se descurca" a povestit pentru Antena 3, directorul scolii, Camelia Campescu.

Mama copiilor nu a reactionat 

In filmare, apare si mama copiilor care priveste cum fiul sau este batut cu cruzime, insa nu si-a aparat copilul.  Asistentii sociali spun ca mama copiilor ar avea probleme psihice, insa nu are un certificat care sa ateste acest lucru. Fata sa din prima casatorie a fost violata in urma cu 10 ani de barbatul care si-a batut copilul, fapta pentru care a facut sase ani de inchisoare, iar aceasta a fost trimisa in plasament.

Violul a fost in forma continuata si agresiunile s-ar fi consumat de fata cu ceilalti copii, care pe atunci aveau 6 si 7 ani.

Femeia si cei 4 copii se afla acum sub protectia autoritatilor insa, se ia in calcul varianta ca cei doi sa fie decazuti din drepturile parintesti avand in vedere ca in filmare apare si mama baietulului care a asistat la intreaga scena fara sa incerce sa isi apere copilul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre