Tatal lui Vlad Pascu, primele declaratii: "Stiti ce am fost inainte sa fiu milionar. Miliardar!”

/ / Modificat: 2023-10-09
Tatal lui Vlad Pascu, primele declaratii:

Tatal lui Vlad Pascu, tanarul drogat care a provocat accidentul din statiunea 2 Mai, a facut primele declaratii dupa ce fiul sau a fost arestat, dar a vorbit si despre acuzatiile care i se aduc pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

 „Am fost vanator 20 de ani si acum sa va spun, am uitat cifru de la un seif in care tineam armele (...) N-am putut sa il mai deschid (...) Ca urmare, raspund acum pentru acea munitie care era intr-o sacosa de carpa si pe care nu am vazut-o atunci cand am predat armele, arme pe care le-a predat din cauza faptului ca la 5 ani de zile eu trebuia sa ma duc ca sa fac acea verificare (...) Drept urmare, raspund pentru faptele mele, vizavi de aceasta...nici nu stiu cum s-o numesc... greseala. Poate ca e prea putin spus,” a mai declarat Mihai Pascu. 

Mihai Pascu a recunoscut ca fiul sau a gresit enorm si ca familia sa se afla intr-o situatie foarte dificila. 

"Acest copil a gresit, a gresit foarte mult”

„Este un dezastru pentru noi. Ce pot sa spun, este un dezastru pentru noi toti, nu numai pentru mine. Ma pun de cele mai multe ori si, sigur, nu pot schimba scaunul cu parintii aceia. Am trei copii, stiu ce inseamna asta. (...) Acest copil a gresit, a gresit foarte mult”, a declarat, luni, Mihai Pascu, citat de News.ro. Mihai Pascu afirma ca a venit in Romania pentru doua zile, dar presiunea asupra familiei sale a fost enorma. 

El a explicat ca a venit in Romania pentru niste interventii stomatologice si s-a trezit intr-o situatie dramatica, dupa ce fiul sau a produs accidentul. 

„Eu cand am venit in Romania am venit pentru ca sa ne facem o lucrare stomatologica la Constanta, fix pentru 2 zile am avut bilet de avion, iar presiunea, deci care a fost vizavi de mine, de familia mea, a fost foarte mare. 

Imi cer scuze ca nu sunt coerent, presiunile sunt foarte, foarte mari”, a mai afirmat Mihai Pascu. Acesta a adaugat ca intreaga sa familie este ”in diferite puncte”. 

"Cand am venit in tara, am venit pentru ca sa-l vad"

El a precizat ca nu si-a vazut fiul de doua luni si a dezvaluit ca Vlad nu a avut acces la sume mari de bani de-a lungului timpului, ba si-a permis chiar sa o faca o gluma in fata reporterilor. 

„Ori sunt arestati, deci doi dintre ei, Vlad, fiul meu, pe care nu l-am vazut de doua luni de zile. Cand am venit in tara, am venit pentru ca sa-l vad”, a mai afirmat Mihai Pascu. 

„O sa sune foarte prost, stiti ca toata lumea se asteapta sa dau niste raspunsuri acelea de multimilionar da, si o sa fac o gluma. Stiti ce am fost inainte sa fiu milionar. Miliardar!”, a mai afirmat Mihai Pascu. El a precizat ca are zece firme, dar sase dintre ele sunt nefunctionale. Vlad Pascu si parintii sai au fost trimisi in judecata de catre procurorii DIICOT pentru diferite infractiuni, Vlad si mama sa sunt arestati preventiv, iar Mihai Pascu este plasat sub control judiciar.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri

Articole recomandate

Citeste si despre