Tatal fetei ucise de tanarul drogat in 2 Mai, declaratii sfasietoare: "Nu-mi doresc nimic de la oamenii astia, decat sa sufere si ei"

/ / Modificat: 2023-08-20
Tatal fetei ucise de tanarul drogat in 2 Mai, declaratii sfasietoare:

Parintii tinerilor ucisi de tanarul drogat care s-a urcat la volan si a gonit pe strazile din statiunea 2 Mai sunt distrusi de durere. Tatal Robertei, fata in varsta de 20 de ani, care a murit pe loc in urma impactului, a facut declaratii sfasietoare. 

Acesta a marturisit ca a aflat de la pompe funebre ca fiica lui a murit, si nu a fost sunat de la politie. Intre timp, soferul drogat a fost arestat pentru 30 de zile. 

„Multumim Politiei Romane! Nu m-a contactat nimeni sa ne spuna «Domne, stiti, fata dumneavoastra a patit ceva». Nu, nu! De aici, de la pompe funebre. Deci, Politia nu. Aseara, m-am apucat sa caut eu numere de telefon pe internet, unde am nimerit, la Mangalia, de la Mangalia «stati ca va fac o (n.red. legatura) la….». Deci, multumesc”, a spus el, ironic.

Tatal a marturisit ca a fost socat in momentul in care a trebuit sa isi recunoasca fiica la morga. 

"Nu i-am luat masina, i-am luat loc de veci. Am fost sa o recunosc... nici pe sotie nu am lasat-o sa o vada, nici pe bunica. Nu mai e copilul meu. Nu-mi doresc nimic de la oamenii astia, de parintii lui decat sa sufere si ei, cum suferim noi. Atat si nimic mai mult, puscarie sa faca baiatul. 

Roberta era studenta la Geografie si avea bursa. Ea luase la Bacalaureat 9.81. Era prima data la mare, cu colegii de facultate. 

"Era un copil extraordinar. Era prima oara in viata ei cand venea fara noi la mare. Se bucura, era ziua unuia dintre copii", a spus mama tinerei. 

In ceea ce-l priveste pe tanarul drogat care i-a ucis fiica, tatal tinerei a spus ca isi doreste doar sa isi primeasca pedeapsa maxima. 

Puscarie sa faca baiatul! Da? Deci, daca l-as avea pe copilasul asta de 19 ani, teribilistul asta cu droguri, in fata mea, credeti-ma, nu l-as atinge nici macar cu o palma. Deja l-a batut soarta, credeti-ma! Nu ma intereseaza banii. Vreau sa plateasca in justitie si puscarie, pana uit, a declarat tatal Robertei, cu ochii in lacrimi. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata copii Suferinta tristete copii

Articole recomandate

Citeste si despre