Tatal fetei de 14 ani din Targu-Jiu care si-a agresat prietena: "Ma duc eu in locul ei in arest"

/ / Modificat: 2020-09-09
Tatal fetei de 14 ani din Targu-Jiu care si-a agresat prietena:

Tatal adolescentei de 14 ani din Targu Jiu, care a fost retinuta pentru 24 de ore pentru ca a agresat fizic o alta fata de 13 ani spune ca politistii au facut exces de zel in cazul fiicei sale si ca ea este doar un copil, iar viitorul ei va fi afectat de pedeapsa pe care a primit-o. Barbatul a marturisit ca decat sa isi vada fiica in arest, prefera sa preia el pedeapsa. 

„Abia a implinit 14 ani, luna trecuta avea 13 ani. Sunt altii cu sabii care au intrat peste oameni si nu le-a facut nimeni nimic. A avut acest anturaj de doua luni. Sotia mea a fost izolata la serviciu in mai multe randuri, cate doua saptamani, iar eu la serviciu... Am fost ingraditi de acest drept de a sta langa copiii nostri si iata consecintele. stiu ca a fost o greseala, dar nu este tocmai in regula sa fie bagat un copil in arest. Este ceva ce nu poti sa vezi, ma pun si in postura parintilor fetelor lovite care, poate sunt mult mai cazuti decat mine. Ma duc eu in locul ei…“, a spus tatal agresoarei, pentru publicatia gorjonline.ro. 

Barbatul sustine ca fetele s-au impacat deja, dar fiica lui va fi transferata totusi la o alta scoala. 

"Am fost la scoala sa iau caracterizare despre comportamentul si situatia scolara a fiicei mele si mi s-a sugerat sa nu se mai duca acolo in acea scoala, sa o retrag de acolo. Chiar diriginta ei mi-a zis sa o mut ca va avea media scazuta la purtare“, afirma el.

Tatal elevei sustine ca fetele implicate in conflict s-au impacat, iar lucrurile intamplate sunt acum de domeniul trecutului. 

"Fetita care a fost agresata a venit ieri, inaintea politiei, la noi acasa, impreuna cu o verisoara a ei, s-a luat in brate cu fata mea, s-au impacat, si-au cerut scuze reciproc, s-au impacat fetele. (...) Stiu ca imaginile sunt foarte dure pentru oricine si trebuie invatat din acest necaz, sa nu se mai intample asa ceva", a declarat barbatul. Spusele acestuia sunt contrazise chiar de tatal victimei care sustine ca acest lucru nu s-a intamplat pentru ca fiica sa este foarte speriata in urma celor petrecute.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre